man_ghaviam مدیر استارتر عضویت: 1403/11/23 تعداد پست: 3276 عنوان حس ضعف میکنم 32 بازدید | 5 پست چیزی هم نخوردم چند روزه غذاهام شده ی وعده الانم صبحونه نخوردم چیزی نداریم فقط نون هست آشپزی هم بلد نیستم میشه راهکار بدین واسم دعا کنید...دوست داشتین صلوات، ی سوره کوچک هر چی به نیتم بخونین، میگن دعاهای شما میگیره رفقا🌱 امروز | 12:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
man_ghaviam مدیر استارتر عضویت: 1403/11/23 تعداد پست: 3276 بجا چرخیدن بگرد اینجا گوگل اشپزی یادبگیر والله خب میترسم مواد اولیه ها خراب بشه تو این گرونی یهو برم مرغ و گوشت و اینا درست کنم واسه همین پرسیدم توی سایت چیز ساده تر چیا هستن واسم دعا کنید...دوست داشتین صلوات، ی سوره کوچک هر چی به نیتم بخونین، میگن دعاهای شما میگیره رفقا🌱
borna395 عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 1857 مثل من بیسکوئیت بخور با نسکافه چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد..
man_ghaviam مدیر استارتر عضویت: 1403/11/23 تعداد پست: 3276 مثل من بیسکوئیت بخور با نسکافه نه نسکافه دارم نه بیسکوئیت کلا یخچال خالیه واسم دعا کنید...دوست داشتین صلوات، ی سوره کوچک هر چی به نیتم بخونین، میگن دعاهای شما میگیره رفقا🌱
borna395 عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 1857 نه نسکافه دارم نه بیسکوئیت کلا یخچال خالیه چقدر مثل منی..منم در حال جمع کردن خونه ام(اثاث کشی) بیشتر چیزا رو جمع کردم از بی هیچی مجبور شدم رفتم بیسکوئیت خریدم چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد..