2777
2789
عنوان

مامانم خنگه

132 بازدید | 16 پست

اول از همه لطفاً وقتی از شرایط کسی کاملا اطلاع ندارید تعصبای الکی نگیرید

مامان من واقعا IQ پایینی داره، نمیتونم باهاش جایی برم اما خودش تنها هم نمیتونه بره چون همیشه تو خونس و هیجان تنها نرفته

مثلا وقتی میره تو خیابون یا بازار و جاهای شلوغ می ایسته وسط پیاده رو و به مردم زل میزنه مث جن زده ها

یا وقتی باهاش حرف میزنی هیچی یادش نمیاد و منظورتو نمیفهمه فقط همینجوری بهت نگاه میکنه و سوالای به شدت مسخره میپرسه و حرفای الکی و چرت میزنه، همیشه هم از طرف اطرافیان مسخره میشه بخاطر حرفای نسنجیده ش و این واقعا ناراحتم میکنه اینکه نمیدونه چیو کجا بگه و کجا چه رفتاری داشته باشه! سواد درست درمون هم نداره و سنشم بالای ۵۰ هست بنظرتون راه حلی واسه درمانش هست؟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میتونی مودبانه تر هم این موضوع رو مطرح کنی (خنگ درست نیست) از اول اینطوری بودن یا بعداً ؟ دکتر مغز و ...

خب به این حالت خنگ میگن دیگه! کلمه ی دیگه ای جایگزینش نمیشه کرد، نه حس میکنم قبلا به این شدت نبود و هر وقتم بهش میگم حافظه ت ضعیف شده بهش برمیخوره و گارد میگیره

افسردگی نداره؟اضطراب اجتماعیش که زیاده احتمالا باید با روان شانس ارتباط بگیره

چرا به سری حالتای افسردگی داره

و متاسفانه خودمم اضطراب اجتماعیشو به ارث بردم ولی اینقدر سعی کردم تو اجتماع حضور پیدا کنم و رو خودم کار کردم که خیلیی کمتر از قبل شده ولی وقتی باهاش بیرون میرم اضطرابشو به منم انتقال میده

چرا به سری حالتای افسردگی داره و متاسفانه خودمم اضطراب اجتماعیشو به ارث بردم ولی اینقدر سعی کردم تو ...

عزیزم من چون خودم قبلا یک مقدار شبیه مادرتون بودم درک میکنم:(((

یا حتما برین روان شناسی

و سعی کنید بیشتر بیرون برید مستقل ث

مترو اینا ... عادت کننن

با چت جی پی تی هم مشورت کن

به من که خیلی کمک کرد

داد میزنه کی این جنایتو از یاد میبره؟!

چند تا کار انجام بده به مرور زمان تاثیر خوبی می بینی

مویز بادام درختی و گردو براش بگیرین بخوره (البته باید خیلی بجوه که کامل پودر شده باشه )هفته ای یکی دو بار فسنجون بادام و گردو درست کنه بخوره ، فرق و ملاج سرش را با روغن بادام روزی دوبار چرب کنه ، در حد یکی دو قطره ، گلاب و زعفران زیاد استفاده کنه

براش از این دفتر رنگ آمیزی بزرگسالان بگیر روزانه رنگ آمیزی کنه ، مجله سودو کو بگیر یادش بده انجام بده ، بازی های معمایی بگیرین خانوادگی انجام بدین هم خوش می گذره هم ذهن را فعال می کنه

اگه اهل انجام دادن هستین تا یه مورد دیگه هم هست بگم بهت