الان کک اون نگزید ..دوست منم حق زندگی داشت ..من اون موقع باردار بودم و بهم نگفتن ..وگرنه نمیزاشتم کارش ب اینجا برسه ..ی پسر ارزش خودکشی نداره .حتی اگه بابای بچت باشه ..چ برسه ب نامزززددد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یکی تو روستای اب و اجدادیمون اول از خودش فیلم میگیره که داره خداحافظی میکته یه پسره ۱۵ ساله
خودشو دار میزنه
ولی انگار وسط هاش پشیمون شده بوده
صداش تو موبایلش میومده
من ندیدم اینطور میگفتم
ولی خیلی ناراحت شدم
زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️
به نظرم نعمت زندگی بزرگترین چیزیه که خدا به ادم داده .برید بیمارهایی که خدا جوابشون کرده رو ببینید که خودشونو به هزار اب و اتیش میزنن یکم بیشتر زنده بمونن.
اخه چرا خودکشی .دیوانگیه محضه و گناه نابخشودنی
همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه .تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین