2789
حتما نامزدش اذيتش ميكرده😔

ب درک ..جدایی واس همین روزاس ..

الان کک اون نگزید ..دوست منم حق زندگی داشت ..من اون موقع باردار بودم و بهم نگفتن ..وگرنه نمیزاشتم کارش ب اینجا برسه ..ی پسر ارزش خودکشی نداره .حتی اگه بابای بچت باشه ..چ برسه ب نامزززددد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه من عرضه خودكشي رو ندارم  ولي خودكشي واسم قابل حضم نيست  هميشه راجبش كنجكاوم

خدا رو شکر دعا میکنم همیشه تو این کار بی عرضه باشی دوستم😊

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  
بدهی بالای صدمیلیون بالا اورد و نتونس تحمل کنه 

بدهي واقعا يه دليل واسه خودكشي مرد 

منم تو اشناهام ديدم طرف ب خاطر ٨٠تومن قرص خورد اما ب موقع رسوندنش نمرد 

دوست صمیمیم،قرص برنج خورد،به زور شوهرش دادن متنفر بود از شوهرش.

فامیل همسرم خودشو دار زده،۱۷ سالش بود دختر بود پشت کنکوری بود،خانوادش نگفتن به هیچکس که چرا اینکارو کرد هر کی میپرسید میگفتن ما خودمونم نمیدونیم چرا.

خدا رو شکر دعا میکنم همیشه تو این کار بی عرضه باشی دوستم😊

كار هر كسي نيست 

خداروشكر ك تا اين حد ضعيف نيستم 

بارها فكرش زده ب سرم اما فقط ب خاطر اطرافيانم ك بعد من چي ب سرشون مياد موندم و كار احمقانه اي نكردم 

ب خصوص خواهرام 

یکی تو روستای اب و اجدادیمون اول از خودش فیلم میگیره که داره خداحافظی میکته یه پسره ۱۵ ساله

خودشو دار میزنه

ولی انگار وسط هاش پشیمون شده بوده

صداش تو موبایلش میومده

من ندیدم اینطور میگفتم

ولی خیلی ناراحت شدم

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️

به نظرم نعمت زندگی بزرگترین چیزیه که خدا به ادم داده .برید بیمارهایی که خدا جوابشون کرده رو ببینید که خودشونو به هزار اب و اتیش میزنن یکم بیشتر زنده بمونن.

اخه چرا خودکشی .دیوانگیه محضه و گناه نابخشودنی 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

تا دو سال پیش هر موقع بداخلاقی شوهرمو میدیدم میرفتم حموم غسل میزاشتم که فرداش حتما خودمو دار بزنم.ول ...

خخخخخخخ

تورا باید درسفره گذاشت کنار نان ونمک چون تو برکت خانه ایی عشقم