2777
2789
عنوان

حرفای مامانم

112 بازدید | 9 پست

نشسته میگه طالع و بخت دختر مثل مادرشه، چون پدرم خیلی خسیس و آزارمون میده میگه، ومیگه همهٔ مردا خیانتکارن، با این توصیف اصلاً امیدی به ازدواج و ادامهٔ زندگی ندارم، اگه قرار زندگیم مثل مادرم بشه😭ماهایی که تو خانواده های سطح پایین به دنیا اومدیم چه گناهی داریم آخه خدا! خودمون هرچی تلاش کنیم بازم خیلی سخته از خانوادهٔ سطح پایین به جایی رسید، من خودم خیلی درسخون بودم ولی الآن افسردگی گرفتم حتی حال اونم ندارم.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

نه چه ربطی داره پدربزرگ همسرم یه مرد فوق العاده بوده خدا رحمتش کنه اما پدرشوهر من یه آدم به دردنخوره مضخرف

گودرزی هستم؛ تولیدکننده محصولات دستساز و تخصصی پوست. هدف من بازگرداندن درخشش و سلامت به چهره شماست. تمامس محصولات با بالاترین استانداردهای ایمنی برای صورت و دست ساخته میشوند.ابرسانهای من فراتر از یک آبرسان ساده هستند؛ با ترکیب آبرسانی عمیق و مرطوبکنندگی ماندگار، پوست شما را به طور کامل تغذیه میکنند.

تو سرمایه اولیه برا تشکیل یه زندگی تو یه خونواده سطح بالا رو داری و اون استعدادته ...پس تلاش کن درس بخون و خودت و بکش بالا...از این زندگی مینالی پس سعی کن زندگی خوبی برا بچه هات تشکیل بدی

تو سرمایه اولیه برا تشکیل یه زندگی تو یه خونواده سطح بالا رو داری و اون استعدادته ...پس تلاش کن درس ...

آره، خودم خیلی سختی کشیدم، تمام تلاشم رو میکنم که زندگیم رو عوض کنم. ولی واقعاً قدر خانوادهٔ خوب رو بدونید ما هایی که اینجوری بودیم خیلی تلخی چشیدیم

آره، خودم خیلی سختی کشیدم، تمام تلاشم رو میکنم که زندگیم رو عوض کنم. ولی واقعاً قدر خانوادهٔ خوب رو ...

توکل بخدا ...برا بیرون کشیدن خودت از این زندگی ک بهت آرامش نمیده شب و روز تلاش کن و درس بخون برا اینکه هم موقع درس خوندن فضای خونه اذیتت نکنه نمازاتو سروقت بخون ک ب آرامش برسی