2777
2789
عنوان

سولی 💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 99 بازدید | 24 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون خیلی بهش هیت میدادن گفتن خودکشی کردهولی خب یه سری ها هم میگن کمپانی کشتهتش

این کمپانیا هزار تا راز مخوف دارن که واسه مخفی نگهداشتنش هر غلطی میکنن

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

چرا واقعا انقدر کلمه انگلیسی استفاده میکنید همینجوری کلی کلمه عربی تو زبانمون هست چند سال بعد دیگه ه ...

درباره ی نوع حرف زدن دیگرانم اظهار نظر میکنید؟

و اگه شما خیلی نگران حفظ زبان فارسی هستید لطف کنید از این به بعد کلمات عربی ای که توی جمله تون به کار بردید مثل ′′ بعد، واقعاً، زحمت، کلمه و .. ′′ رو به کار نبرید و عمل شایانی در جهت حفظ زبانمون انجام بدید 🤍.

و اینکه خود کلمه ی فارسی هم از اول فارسی نبوده، درستش پارسیه

عرب ها که اومدن، این رو عوض کردن و گذاشتن فارسی

شما لطف کنید پارسی رو هم به شکل درستش بیان کنید.

music is the only thing keepin' the peace when I'm fallin' to pieces

درباره ی نوع حرف زدن دیگرانم اظهار نظر میکنید؟و اگه شما خیلی نگران حفظ زبان فارسی هستید لطف کنید از ...

مجبور ازین کلمه ها استفاده میکنیم چون بخاطر استفاده زیاد بخشی از زبان شده الان من تو جملم به شما میگفتم.. راستین...سختی...آنگاه....به سختی میفهمیدی.چرا؟چون سالها انقدر استفاده کردن جا افتاده..درست مثل الان که نوجوونا این اصطلاحات انگلیسیو استفاده میکنن و سال ها بعد جا میوفته و زبانمون میمیره.

مجبور ازین کلمه ها استفاده میکنیم چون بخاطر استفاده زیاد بخشی از زبان شده الان من تو جملم به شما میگ ...

چه ربطی داره، مگه من گفتم مجبورید یا مجبور نیستید، در هر صورت کاملاً فارسی صحبت نمیکنید و بعد اومدید به من گیر میدید.

فرق شما با من چیه الان؟

music is the only thing keepin' the peace when I'm fallin' to pieces