2777
2789

در چه زمینه ای می تونم کمکت کنم

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....هدفم خدمت رسانی به شما دختران و مادران و زنان سرزمینم هستش تا جایی که بتونم سنگ صبور شما هستم و حرف هایی شما را می شنوم و راه حل آن را با کمک خود شما پیدا می کنیم و تا بتوانی تصمیم گیری نهایی انجام بدی سوالات حقوقی را از من بپرسید مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری کامپیوتر را از من بپرسیدنذر خدمت رسانی برای سلامتی تک تک شما زنان ایرانی و سراسر جهان

در چه زمینه ای می تونم کمکت کنم

سلام

من و شوهرم درگیری داشتیم باهم هردو صورتمون زخمی شد بعد مادرش اومد تو خونه منو کتک زد بعد سه نفری منو انداختن بیرون

من فیلم از لحظه بیرون کردن و کتک زدن مادرش دارم..

شوهرم علیه من بخاطر دوتاخراش سکایت کرد

منم از خودشومادرش شکایت کردم

هردو همدیگه رو محکوم کردیم...

مادرشم بخاطر اینکع منو زده محکوم شده

الان شوهرم درخواست الزام به تمکین داده،

من فیلم بیرون کردن رو بردم حکم محکومیتشون م بردم.

اونام حکم محکومیت منو اوردن

از طرفی خونم تو حیاط مادرشوهره و دخالت میکنه، فیلمم دارم ک گفته نمیزارم اینجا زندگی کنی

بنظرتون تو دادگاه چقد احتمال داره شوهرم مجبور بسه به تهیه خانه مستقل،؟

طبقه بالای مادر شوهر هستیم بدون هیچ دیواری و حیات مشترک وقتی صدا دعوامون شنید راحت اومد بالا و دخالت کرد..

بنظرتون اصلا میشه شوهرم مجبور بشه ب تهیه خونه مستقل؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام من و شوهرم درگیری داشتیم باهم هردو صورتمون زخمی شد بعد مادرش اومد تو خونه منو کتک زد بعد سه ن ...

بله عزیزم می نونه

همون موقع زنگ زدی ۱۱۰ بیاد صورتجلسه کنه

ولی همسرت به دلایل مختلف وضع بد اقتصادی و ... قاضی را قانع می که

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....هدفم خدمت رسانی به شما دختران و مادران و زنان سرزمینم هستش تا جایی که بتونم سنگ صبور شما هستم و حرف هایی شما را می شنوم و راه حل آن را با کمک خود شما پیدا می کنیم و تا بتوانی تصمیم گیری نهایی انجام بدی سوالات حقوقی را از من بپرسید مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری کامپیوتر را از من بپرسیدنذر خدمت رسانی برای سلامتی تک تک شما زنان ایرانی و سراسر جهان

سلام طبقه بالا جز واحد مستقل حساب نمیکنه

اگر منظورتان از نظر قانونی/ثبتی و شهرداری است، صرفاً اینکه یک طبقه بالای ساختمان باشد، لزوماً به معنی «واحد مستقل» بودن نیست.

معمولاً برای مستقل محسوب شدن، عواملی مثل پایانکار و پروانه ساختمان، سند/صورتمجلس تفکیکی، ورودی مستقل، کنتورهای مستقل و نحوه ثبت واحد اهمیت دارند.

ینی بگه من ندارم ، من ناشزه میشم؟

مهریه ات چقدر هستش

بله عزیزم می نونه همون موقع زنگ زدی ۱۱۰ بیاد صورتجلسه کنه ولی همسرت به دلایل مختلف وضع بد اقتصادی و ...

چرا چرت پرت میگی وقتی اطلاع نداری

اولا تهیه مسکن در نفقه اینه که یه سقف بالا سرت باشه حالا کنار مادر باشه طبقه بالای مادر باشه طبق پایین مادر باشه مهم نیست اگه میتونه یک اتاق هم برات تهیه کنه پس حله

کم و کیفیت اینو نه قانون کار داره نه قاضی

در ضمن اگه مسکن رو هم تهیه نکنه مجرم نیست چون زنی که خانه را ترک بکنه عدم تمکین میخوره و نفقه کلا ساقط میشه وقتی نفقه ای نیست چه تهیه مسکنی؟

اگه جواب ندادم به معنیه اینه که من برای وقت خودم ارزش قائل بودم و حرفت برام پشیزی ارزش نداشته و این خودش از صد تا فوش بدتره

تو یه حیات، خانه ویلایی دوطبقه،طبقه همکف مادر شوهر طبقه بالاش من.. الان مستقله؟

مستقل باشه یا نباشه مهم نیست هیچ کجای قانون نوشته نشده خونه باید مستقل از مادرشوهر باشه اصلا اینا چیزی نیست که تصمیم بگیرن و باب میل شما به شوهرت بگن برو خونه جدا از مادرت بگیر چون خانومت خاسته

احتمال چنین حکمی صفره.

اگه جواب ندادم به معنیه اینه که من برای وقت خودم ارزش قائل بودم و حرفت برام پشیزی ارزش نداشته و این خودش از صد تا فوش بدتره

مستقل باشه یا نباشه مهم نیست هیچ کجای قانون نوشته نشده خونه باید مستقل از مادرشوهر باشه اصلا اینا چی ...

ببین

من فیلم دارم از مادر شوهرم بهم فحش داده و گفته نمیزارم تواین خونه زندگی کنی

اونجا امنیت جانی و حیثیتی ندارم

خونه در شان من نیست

محیطش مناسب نیست