2777
2789
عنوان

سایت باسلام

60 بازدید | 8 پست

من دو تا شمارهامو توی سایت باسلام ثبت کردم چند هفته پیش از یکی از حساب ها به غرفه داری پیام دادم و سوالاتی پرسیدم که متوجه بشم اون محصول بدرد بخور هست یا نه رسیدیم به بحث ضمانت پرسیدم کارت ضمانت همراهش هست؟ گفت خیر گفتم چرا پس یعنی 5سال ضمانتش الکیه؟ بلاکم کرد😐😐الان از اون یکی حسابم بهش گفتم سلام من توی اون یکی حسابم به شما پیام دادم و سوالاتی درباره تشکی که قصد خریدش رو داشتم پرسیدم و اصلا بی احترامی نکردم و چنین قصدی نداشتم اما متاسفانه شما منو بلاک کردید گفت یادم نیست الان چه کمکی میتونم بهتون بکنم گفتم هیچی فقط لطفا مشتری که قصد خرید داره رو بلاک نکنید

منم یبار مشتری رو بلاک کردم خیلی رو اعصاب بود ۳ هفته داشت سوال میکرد ثبت سفارش نمیکرد بخاطر اون خرید قسطی رو فعال کردم همه ثبت سفارش کردن جز اون و توقع داشت محصول رو تو ۵ روز برسونم دستش با چنتا اکانت دیگه هم پیام داد بلاکش کردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم یبار مشتری رو بلاک کردم خیلی رو اعصاب بود ۳ هفته داشت سوال میکرد ثبت سفارش نمیکرد بخاطر اون خرید ...

وااا نکنید اینکارو محترمانه جواب ندید یا بگید لطفا کمتر سوال کنید من محصول رو ضمانت میکنم محصول خوبی هست همین

فروشنده چه محصولی هستید؟

وااا نکنید اینکارو محترمانه جواب ندید یا بگید لطفا کمتر سوال کنید من محصول رو ضمانت میکنم محصول خوبی ...

من بخاطر اون شخص خرید قسطی رو فعال کردم دو نفر ثبت سفارش کردن جز اون اصلا نمیخواستم خرید قسطی بذارم همش تقصیر اون بود منم ضرر کردم الکی فقط میومد سوال چرت میپرسید بدون خرید کردن بخدا یکماه فقط داشت سوال میپرسید همچین آدمی حقشه بلاک بشه ولی فروشنده ای شما رو بلاک کرده کارش اشتباه بود

نه پحصول هنری که حدود ۱۵ روز زمان نیاز دارم آماده اش کنم تازه این خانم عجله هم داشت توقع داشت ۴ ۵ روزه برسونم دستش برای عکاسی میخواست بعد یکماه پیام میداد سوال مسخره میپرسید خریدم نمیکرد