2777
2789
عنوان

خیانت همسرم

277 بازدید | 21 پست

لطفاً بیاین راهنماییم کنین شوهرم قبلاً رفته بود خواستگاری کسی که فامیلم هست بعد متوجه شدم تو برنامه های دیگ یعنی ایتا واینستاو روبیکا با خط های مختلف به اون پیام میده ولی دختره یا بلاکش میکنه یا جوابشو نمیده دوباره بار اول یک پست فرستاده برا یه دختری که اینم فامیله دوباره چندروز پیش گوشیشو برداشتم دیدم به دوست دختر قبلیش زنگ زده اونم گفته تو متاهلی و زن داری من چطور دیگ میتونم ب این دخترای فامیل نگاه کنم و و فکری پیش خودشون میکنن شوهرم ابرو و شرف برام نزاشته دوباره دیشب گوشیشو برمیدارم میبینم حدودا دوسه ماه پیش به این دختر پیام داده که اون اصلا سین نزده اسکرین از همه چیزم دارم نمیدونم چیکار کنم دلم میخواد برم خونه ی پدرم 🥲لطفاً راهنماییم کنید حتی دس بهم میزنه بدم میاد ب روشماوردم میگم من نیستم تا بهش ثابت کردم میگم اگه دیدی خودم میبرمت فقط آبروی منو نبر و فلان....

من در تاریخ۱۴۰۵/۵/25باردار میشم و صاحب یه فرزندسالم و صالح میشم و در اردیبهشت ماه ۱۴۰۶به دنیا میاد😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جملاک آخر و متوجه نشدم

کجا رو عزیزم میگم اصلا نزدیکم که میاد خوشم ازش نمیاد چندشم میشه و همه ی اینایی که الان بهشون پیام میده فامیلن جز یکیشون که غریبه اینایی که فامیلن چ فکری اصلا پیش خودشون میکنن من دیگ نمیتونم تو چشای اینا نگاه کنم پیش خودشون میگن هه شوهر این ک به من پیام داده و پیگیر منه

من در تاریخ۱۴۰۵/۵/25باردار میشم و صاحب یه فرزندسالم و صالح میشم و در اردیبهشت ماه ۱۴۰۶به دنیا میاد😍

اگه بچه نداری جداشو خیانت آدمو داغون میکنه باعث میشه آدم همش از خودش بپرسه مگه من چی کم دارم

همین آخه عزیزم من همش جلو آینه ام نمیدونم چیکار کنم پدرومادرم گناه دارن🥲🥲🥲

خیللی حس بدیه یا با دلسوزی بهت نگاه میکنن از این حس متنفرم

دقیقا🙂🙂