2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 67 پست
بددهنی انگار باخودش دعوا دارهن فقط ب من ب عالم وادم فحش میده داخل خونه حتی ب خودش بیشترفحش براش زشت ...

من از فحش متنفرم حتی تو شوخی غیر قابل تحمله برام

مستقیم بهش میگی بدت میااد؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مردا کلا موجودات بد دهنی هستنمال منم خیلی فحش میدهمیگه اگه فحش ندم اروم نمیشم

برن بمیرن الهی

فحش جنسی فحش عادی فحش ب ننه خودشم میده انگار عقل نداره

کاش خیانت میکرد ولی بیشعور نبود😂😐

متنفرم از مردا

منتظرم پسرم بزذگ بشه برم کلا

ای گووووووز

الان من همسرم واقعا عالیه واقعا مرد خوبم هست اونایی که خوشبختن معمولا چیزی نمیگن فقط خانواده شوهرم بدن که اونم به خاطر شوهر تحمل می کنم

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.

من از فحش متنفرم حتی تو شوخی غیر قابل تحمله برام مستقیم بهش میگی بدت میااد؟

اره باباخانوادگی اینجوری ان ارثیه انگار

مثلا اخلاق خوباش کاری ب شدت اهل کار زندگی چشم پاک با وفا منطقی توقعی خاصی از زن ندارع.ده سالع متاهلم درست نمیشه بددهنیش ارثیه

ولی ب شدت بد دهن فحش براش نقل ونباته 😐

ای گووووووز

الان من همسرم واقعا عالیه واقعا مرد خوبم هست اونایی که خوشبختن معمولا چیزی نمیگن فقط خانواده شوهرم ب ...

میگم دیگه همه مون یه چیزی اذیتمون میکنه

البته همسر من یه مدت حرف زن دوم میزد بقیه میگفتن شوخیه ولی من مطمئن بودم جدیه حلش کردم خداروشکر

اره باباخانوادگی اینجوری ان ارثیه انگارمثلا اخلاق خوباش کاری ب شدت اهل کار زندگی چشم پاک با وفا منطق ...

مذهبیع؟

یه برنامه زندگی پس از زندگی هست مرده تجربه گر میگفت چون تو این دنیا فحش عادی بود برام اونجا هم فحش میدادم بعد پشیمون میشدم دوباره فحش میدادم

میگم دیگه همه مون یه چیزی اذیتمون میکنه البته همسر من یه مدت حرف زن دوم میزد بقیه میگفتن شوخیه ولی م ...

یا خدا چجوری روشون میشه حرف زن دوم بزنن اگه برعکس بود صدباره طلاق میدادن

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.

من حتی ب شوهرم گفتم حاضرم ب نون شب بمونیم برم کارگری کنم خونه مردم باافتخارمیرم ولی خیانت هرگز وابدا فکرش نیاد توسرمون،بااینکه میدونم همچین ادمی نیست ولی روح وروانم خراب شده شوهرهمسایه روهم دیدم توی نی نی سایتم ک هر ی خط درمیون تاپیک خیانته اگه واقعی باشه بمیرم واقعا برا اون خانومایی ک خیانت شوهرشونو تجربه کردن دیگه ادم روانش بهم میریزه

العجل یاصاحب الزمان

برن بمیرن الهی فحش جنسی فحش عادی فحش ب ننه خودشم میده انگار عقل نداره کاش خیانت میکرد ولی بیشعور نبو ...

خیلی موجودات عجیبی هستن

هرجور حساب کنی لیاقت ما خوشگلای ناز و تمیز رو ندارن😂😂😂

الان من همسرم واقعا عالیه واقعا مرد خوبم هست اونایی که خوشبختن معمولا چیزی نمیگن فقط خانواده شوهرم ب ...

کاش یه کم بگین بفهمیم میشه خوشبخت بود

بخدا خیلی ها میترسن از ازدواج از بس که همه ناله میکنن

یا خدا چجوری روشون میشه حرف زن دوم بزنن اگه برعکس بود صدباره طلاق میدادن

خب برعکس و که میدونه من نمیزنم چون مذهبی ام خودشم از در مذهبی وارد میشد میگفت ثواب داره تازه اینم مطمئنم کسی مد نظر نداره و فقط از کلیت این کار خوشش میاد مثل فانتزی

مذهبیع؟ یه برنامه زندگی پس از زندگی هست مرده تجربه گر میگفت چون تو این دنیا فحش عادی بود برام اونجا ...

کسی ک بددهنه مذهبی هم باشه میشه مذهبی نما😂😂😂

ای گووووووز