2777
2789
عنوان

کنکوور😑💔

150 بازدید | 14 پست

چرا باید سوالات انقدر سخت باشه😐

راسته میگن با درصد خیلی کم امسال قبولی خوب داریم؟

پیرا بیارید میرید یا میمونید؟مثلا پرستاری اینا

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

نه هر سال میگن کنکور سخت تر بوده و با درصد کم میشه قبول شد اما همش حرفه بخدا

من پشت موندم به هدف رشته بالا که انگار با این وضعیت نمیشه

اخه چه جور تو این اوضاع جنگ درس بخونم 😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه هر سال میگن کنکور سخت تر بوده و با درصد کم میشه قبول شد اما همش حرفه بخدا من پشت موندم به هدف رشت ...

نه خب اینو خیلیا خراب کردن

سبکش با سالهای پیش فرق داسته

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

پرستاری نرو

تروخدا مامانمو یکی باید قانع کرده با فامیل ای کاش هیچکی نمیدوننست درس خوندم من میخوام بمونم چون امسال در حد ورق زدن کتابام درس خوندم و ویدیو دیدم

مامانم میگه نهههههه حق نداری بمونی😐😐😐😐😐😐

نه هر سال میگن کنکور سخت تر بوده و با درصد کم میشه قبول شد اما همش حرفه بخدا من پشت موندم به هدف رشت ...

میخوام یماه استراحت کنم بعد برا ۴۰۶ شروع کنم

تروخدا مامانمو یکی باید قانع کرده با فامیل ای کاش هیچکی نمیدوننست درس خوندم من میخوام بمونم چون امسا ...

یه چیزی بهت بگم منم از ترس حرف مردم و مامانم پاشدم رفتم دانشگاه دوسش نداشتم رفتم عشق و حال رفیق بازی الان یه آدم افسرده بدبخت بی پولم چون عملا نه رشتم دوس دارم نه آینده ایی داره

اگه واقعاا ببین درست و حسابی میخونی بمون ده ماه اینا وقت داری روزی ده ساعت بخون تا روز کنکور

صدتو بزار یه رشته و دانشگاه خوب زندگیتو صد لول بالا میبره

یه چیزی بهت بگم منم از ترس حرف مردم و مامانم پاشدم رفتم دانشگاه دوسش نداشتم رفتم عشق و حال رفیق بازی ...

چی جوابشونو بدم مامانم ۲۴ ساعت رو مخمه از کنکور اومدم گفت پشت کنکورم بمونی ده سالم بمونی هیچی نمیشی😂

در صورتی که معدل من حدود ۱۸.۸۰ هست از نهاییام معدل یازدهم کتبیمم همینه

و کنکور هم زیستشو یکم خوب زدم

میگه هر چی اوردی نمیزارم بمونی ای کاش منو میفهمید ای کاش

مامانم ادمیه که گیر میده کل این یک سال قراره رو مخم باشه

چی جوابشونو بدم مامانم ۲۴ ساعت رو مخمه از کنکور اومدم گفت پشت کنکورم بمونی ده سالم بمونی هیچی نمیشی ...

اصرار کن اولش مخالفن گوش نکن سال بعد که قبول شدی یادشون میره چندساله پشتی؟

اصرار کن اولش مخالفن گوش نکن سال بعد که قبول شدی یادشون میره چندساله پشتی؟

امسال دوازدهمی بودم

امسال دوازدهمی بودم

معدلمو با پاسخنامه چک کردم امتحانارو

پارسالم همون شد ک چک کرده بودم