2777
2789
عنوان

چی بگم به دوستم

140 بازدید | 13 پست

بچها یکی از دوستام زیاد نمیشناسمش همکاریم بعد این کاره ادمینیو اینا انجام میده این گفتش که من میریزم برا تو پولایی که کار میکنم تو نگهدار منم گفتم باشه شماره کارت دادم بهش

بعد دوتا ۵۹۰۰ زده در عرض ۲روز گفت بریز یه کارته دیگه ریختم

گفتم حتما تموم شد ولی الان یه ۵۹۰۰ با به ۹۹۰۰ برام ریخته از کارتای مختلف با اسمای مختلف

منم ترسیدم میگم نکنه کلاهبرداری چی باشه هستش بنظر شما؟

بنظرتون امکان اینکه کلاهبرداری باشه هست چی بهش بگم که دیگه شماره کارته منو نده

بعد بهونه های الکی میاره که من کارت ندارم بریزم کارت آجیم خرج میشه

تو جز اسمم هیچی ازم نمیدونی ...   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حوصله دردسر داری خوشگله تراکنش کارتت بره بالا ، دهکت میره بالا ، یارانتو قطع میکنناین میخواسته یاران ...

اره بهش پیام دادم الان گفتم دیگه نریز من بخاطر یارانه حالا نترسیدم بخاطر اینکه این پسر بازم هست ترسیدم گفتم شماره کارته منو میده دردسر میشه برام

اره بهش پیام دادم الان گفتم دیگه نریز من بخاطر یارانه حالا نترسیدم بخاطر اینکه این پسر بازم هست ترسی ...

شاید از دوس پسراش میتیغه بعدم خودش و ب اسم وفامیل تومعرفی میکنه

دردسرمیشه

چرا ب همکاری ک زیاد نمیشناسینش میگین دوست ...و اینکه بعدم اعتماد بهش میکنین...چرا نه گفتن اینقد براتون سخته ...اگه متاهلین بگین همسرم فهمید و ناراحته واکه نیستین بگین پدرم فهمیدو ناراحته و تمام ...اگه میتونین هم گزارش بدین ب پلیس امنیت اقتصادی ببینین اونا نظرشون چیه

شاید از دوس پسراش میتیغه بعدم خودش و ب اسم وفامیل تومعرفی میکنهدردسرمیشه

اره منم بخاطر همین ترسیدم

کارتایی که ازشون پول میومدو شماره کارتشونو زدم از ۵تا پسر با اسمای مختلف بود

چرا ب همکاری ک زیاد نمیشناسینش میگین دوست ...و اینکه بعدم اعتماد بهش میکنین...چرا نه گفتن اینقد برات ...

نه گفتن که برام سخت تیست اون اومد بهم گفت من دیدم کارش لنگه گفتم ولش کن هرچی باشه میشناسمش دادم

ولی الان پشیمون شدم بهش پیام دادم دیگه نریز