2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی روانشناس خارجی تو ی مستند میگفت برا درمانش باید چل روز کثیفیا ب زور تجربه کنید.خودش مریضاشو‌میورد ک البته خیلی حااااد بود وضعشون.ب زود دستشونا میکرد توی سطل اشغال و اینا

مادر شوهرم 😆ولش کنی میاد خونه منم میشوره کلا میره

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

دختر خالم داشت تو 26سالگی دو بار نمیدونم چی چیه کمرشو عمل کرد 

36 جلسه فیزیوتراپی و و و 

عفونت و هزار تا درد دیگه 

کلاسای مختلف ثبت نام کرد خودشو مشغول کرد ک در روز غیر از غذا پختن و کارای جزئی وقت نداشته باشه الان 3ماهه خوب شده 

ما یه فامیل داریم همه جا میشینه میگه من وسواس تمیزی دارم و جونمو پای تمیز کردن همه چیزم گذاشتم و فلان درد رو بخاطر شست و شوی زیاد گرفتم 

حالا وقتی میریم خونشون همه چی داغونه و علاوه بر تمیزی ممکنه خبری از مرتب بودنم نباشه 

ولی نزدیکانش میگن یه وسواس عجیبی داره مثلا همه کاراشو ول میکنه میچسبه به یه ظرف اون ظرف رو انقدر میشوره انقد میشوره تا برق بیوفته بعد که برق انداخت و گذاشت سرجاش ...بازم برمیداره اونو انقدر میشوره میشوره میشوره میگه بازم کثیفه تا تمیز بشه حالا دیگه به بقیه جاهای خونه و خودشو وسایلاش کاری نداره چشمش همون یه ظرف رو میبینه دیگه دو روز درگیره اونه 

البته میگن الان بهتر شده دیگه مثل قبل نیست ولی واقعا این یه مریضیه من اصلا همچین کاری رو نمیپسندم

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
من یه وسواس 🤚🤚🤚🤚🤚🤚🤚 تقریبا کمی درمان شدم  سوالی داشتین بپرسین

من نمیزازم کسی به لباسام بخوره مثلا خواهر زاده هام نمیزارم دستشون یا جای دیگه به لباسم بخوره.اصلا نمیزارم کسی همرام بشینه.به بعضی ظرف های خونه اصلا دست نمیزنم.به هر چیزی که دستم خورد میرم میشورم تا خشککککک بشه.اگه با دست خیسم به جایی مثلا لباسم بخوره لباسم رو عوض میکنم سوار ماشین بعضی ادما نمیشم.کلا ازبعضی ادما اینطوریم.وسواس تمیزی گرفتم؟