2777
2789
عنوان

نماز نخوندن

131 بازدید | 6 پست

قبلا نماز میخوندم و بعد یه مدت گذاشتم کنار چون اصلا خوشم نمیاد،ولی خدارو خیلی دوست دارم رفیقم باهاش و در هر شرایطی شکرش میکنم

ولی تازگیا حس میکنم اگه نماز نخونم قهرش میگیره و دیگه کمکم نمیکنه🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین خدا به نماز تو نیازی نداره ، دوست داشتن بنده هاشم بی قید و شرطه حتی اگر نماز نخونن

نماز واسه خودته، واسه ارامش و روحت ، مطمئنا متوجه شدی وقتایی که میخونی چقدر دلت آرومتره

بگو باریکلا😎😂 درخواست نده مرتیکی دلقک

ببین خدا به نماز تو نیازی نداره ، دوست داشتن بنده هاشم بی قید و شرطه حتی اگر نماز نخونننماز واسه خود ...

دقیقا وقتی آدم میخونه کلا آرامش میگیره

ارزومه فرهنگیان زیست قبول شم 407💚✨🍃

پس کسایی نماز نمیخونن چرا وضعشون خوبه🥲

وضع خوب با حال خوب خیلی فرق داره عزیزم. بعد شما ظاهر زندگی بقیه رو می بینی . از درون و باطن آدم ها هیچ وقت نمی تونی خبردار بشی. بعد بعضی ها رو خدا به حال خودشون رها کرده که این از همه بدتره. بارها دیدیم آم های خیلی معروف و پول دار و به ظاهر موفق خودکشی کردن. دلیلش فکر می کنی چی باشه؟

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
پس کسایی نماز نمیخونن چرا وضعشون خوبه🥲

برای خود منم سواله.شاید دنیا رو داده آخرتشون رو گرفته...ولی خود خدا میگه به هر کسی بخواد بی حساب میبخشه حکمتش چیه نمیدونم

مهمانم به چند روز ...