2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش کمک کن چون به کمکت احتیاج داره ..جدایی هم هیچی توش نیست چون امروزه همه درگیر یه اعتیادی هستن...ش ...

اعتیاد داریم تا اعتیاد

بحران داریم تا بحران

تنش داریم تا تنش

دیدن پ.و.ر.ن برای رابطه زناشویی اسیب زاس

رابطه زناشویی هم یکی از ستون مهم ازدواجه

بعد اگه شوهرش دچار فانتزی جن/سی، ذهن مقایسه گر، تنوع طلب، سردی و خود/ارضایی شد این ستون ازدواج از بین میره

بعد باید با مشکل جن/سی شوهرش تا عمر داره بسازه و خودخوری کنه

این هم یه مشکله مثل مشکلای دیگ

اگه شخصی دچارش باشه فرد معتمدی برای ازدواج نیس

قرار نیس به خاطر شوهرکردن، به هر خفت و مشکلی تن بدیم و چشم ببندیم

مگه این خانم منجی بشریته ؟! این خانم ترکش میکنه میره سراغ زن بعدی اونم ترکش میکنه میره بعدی اونم ترک ...

ما اومدیم توی این دنیا فقط یه کار داریم اون هم کمک کردن به همدیگه هست .نیومدیم فقط پول دربیاریم و کیف کنیم به نظر من خداوند تو این دنیا خوشی به هیچ کسی نداده چند تا امتحان ریز و درشت پاس کنیم و بریم

اعتیاد داریم تا اعتیادبحران داریم تا بحرانتنش داریم تا تنشدیدن پ.و.ر.ن برای رابطه زناشویی اسیب زاسرا ...

خب خیلیا درگیرش هستن و خیلیا با وجود گوشی و اینترنت بعد ازدواج درگیرش میشن ..شما یه ادم پاک و گارانتی پنجاه سال پاک بودن چطور پیدا میکنی

خب خیلیا درگیرش هستن و خیلیا با وجود گوشی و اینترنت بعد ازدواج درگیرش میشن ..شما یه ادم پاک و گارانت ...

بحث من گارانتی ۵۰ ساله نیس

بحث اینکه ادمی که وارد ازدواج میشه باید مسئولیت رفتار و تعهداتش رو نسبت به همسر اینده اش بپذیره

اتفاقا در دوره ای که گوشی و اینترنت در دسترسه ادم باید موقع انتخاب همسر بیشتر به نگرش، سبک زندگی طرف دقت کنه و از نظر خویشتن داری و عدم سست عنصری طرف اطمینان نسبی پیدا کنه

رایج بودن یک رفتار غلط دلیلی برای پذیرش و کنار اومدن با اون مشکل نیس

خیانت و اعتیاد هم ممکنه بین خیلی ها وجود داشته باشه اما نمیگیم چون شایعه پس طرف مقابل باید تا اخر عمر تحملش کنه

عزیزم

یکی از بزرگترین اشتباهات خانم ها سرک کشیدن تو گوشی همسرشونه.. شما خیلی زود شروع کردی به این کار

مشخص نیست دقیقا می خوای بگی چی دیده و می بینه.. اگر برهنگی میبینه که خب الان بیرون از منزل که پاش رو بگذاره همه مدلش پره.. میخوای براش چشم بند و پا بند بخری؟

از کجا می دونی مردها همه مبرا هستن؟ تمام اقایون درین مورد ضعف هایی دارن

شما اول تشخیص بده این کارش الکی ه و طبق یک عادت یا واقعا بیماریه

به خانواده یا دوستانت اصلاااا نگو فعلا.. ابروی ریخته رو نمی تونی جمع کنی

حتما یک مشاور با سواد و لطفا معتقد پیدا کن و باش صحبت کن

نوع ارتباط ت باایشون فوق العاده اشتباه بوده.. کاملا ترکش کن.. این مدل ارتباط هم خطر جسمی داده و هم خطر ات دیگه که اینجا جای طرحش نیست.. این آخری رو جدا ترک کن.. فقط نیگم با تن دادن به این سبک ارتباط اون هم قبل از عقد دائم خودت به دیدن اون صحنه ها بهش کمک دادی..

طلاق کلمه و راه حله اخره.. انقدر سریع نرو سراغش

میدونید به نظرم آدم نباید خودشو درگیر کنه چه برای زن و چه برای شوهر چون (( توبه ی گرگ ،مرگه ))

کاش یه ذره ترحم داشتیم ...من راه کمک کردن به استارتر گفتم چون خیلیا نتیجه گرفتن ....توبه گرگ مرگه برای گرگهاست نه انسانها