2777
2789
عنوان

طلاق فامیلی

243 بازدید | 12 پست

توی خانواده کسی داشتین که فامیل نزدیک (عمو زاده و...) با هم ازدواج کنن و بعد طلاق بگیرن؟

بعد از اون رابطه بین خانوادهها (خواهر و برادر) چی شده؟ هنوز دو نفر به عنوان فامیل ارتباط دارن؟

بله داشتیم. دیگه ارتباط ندارن فقط بعد ۱۰ سال تو ختم خواهرشون با هم در حد سلام و علیک بودن و دوباره قطع ارتباط

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خاله و دایی ام بودن تا مدت ها قهر بودن سر طلاق دختر دایی ام با پسر خالم مدام هم پشت سر هم حرف میزدن که پسر اون بد بود یا دختر اونا بد بود بعد ۷ سال خورده باهم آشتی کردن و رفت آمد دارند ولی نه مثل سابق

اره دختر عمو و پسرعمو بودن طلاق گرفتن دختر عمو رفت با اون یکی پسرعموش ازدواج کرد هر ۳ خانواده هنوزم ...

دیگه چرا با اون یکی پسرعمو ازدواج کرد که فامیل رو متشنج تر بکنه 😂😂

دیگه چرا با اون یکی پسرعمو ازدواج کرد که فامیل رو متشنج تر بکنه 😂😂

😂همینو بگو اون پسرعمو چرا خواستگاری کرد

ولی شوهر اولش الان ی زن دیگه گرفته خیلی خوشگل تر و بهتر از دخترعمو هست

بله داشتیم. دیگه ارتباط ندارن فقط بعد ۱۰ سال تو ختم خواهرشون با هم در حد سلام و علیک بودن و دوباره ...

اصلا خوب نیست ازدواج فامیلی

ما یه مورد در حد خواستگاری بود که به هم خورد، عمو و عمه ام بعد چند سال رفت و آمد ندارن و هرکدوم با بچه خودش هم دعواش شد

آره دوتا از دخترخاله هام پسر ودخترش ازدواج کردن باهم وبعدش طلاق گرفتن شوهراشون نمیزاره دوتا خواهر با ...

واقعا رابطه خواهر برادری از هم میپاشه

خیلی نفرت انگیزه ازدواج فامیلی

رابطه شوهر اول با شوهر دوم چطوره؟ رابطه دوتا عمو چی؟ 😂

رابطه دو تا عمو که خوبه با هم رفت و آمد دارن اوایل یکم دلخور شدن ولی رفع شد

پسرعمو ها بد نیستن عادین مثل بقیه فقط خیلی صمیمی نمیشن ولی ی چندباری هم دعواشون شد

اصلا خوب نیست ازدواج فامیلیما یه مورد در حد خواستگاری بود که به هم خورد، عمو و عمه ام بعد چند سال رف ...

دقیقا، شوهر من ،قبل از من رفته بود خواستگاری دختر خاله ش،ینی دختر خاله بهش زنگ زده بود گفته بود تو قصد ازدواج نداری؟ شوهرمم گفته بود آخه موردی نیست ،اونم گفته بود من باشم چی؟بعد دیگه شوهرم رفته بود خواستگاری اما متوجه شده بود که دختر خاله هیچ علاقه ای بهش نداره،در واقع خاله ش اصرار به این ازدواج داره،بخاطر همین به دختر خاله ش گفته بود بیا خواستگاری رو فراموش کنیم،به همه هم بگو که خودت بهم جواب رد دادی، الان بعد از ده سال همه فکر میکنن که اونا جواب رد دادن،اما خاله انگار واقعیت رو میدونه،هیچوقت تو روی شوهرم نگاه نمیکنه( انگار طلب داشته😐،با من خوبه چون فکر میکنه از هیچی خبر ندارم😂اما شوهرم همون اول همه چیزو واسم گفت)