2777
2789
عنوان

دهم تجربی

49 بازدید | 14 پست

سلام

من امسال میرم کلاس دهم رشته ی تجربی

تصمیم دارم امسال فقط درسام و خوب بخونم و پایم قوی باشه بعدش از تابستون برم کلاس کنکور

اگه تجربه ای از کتاب های زیر دارین بهم بگین ممنون میشم🌱💫

1_شیمی خیلی سبز

۲_فیزیک خیلی سبز

۳_زیست خیلی سبز

۴_ریاضی میکروگاج

میخوام کتابا درسنامش هم خیلی خوب و کامل باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتما با یه کسی که رتبه آورده در این باره صحبت کن خیلی بهتر راهنماییت میکنه و اینکه خیلی خیلی خوب درسو یاد بگیر از کلاس دهم هم به فکر کنکور باش حتما تو فقط سال کنکورت کنکوری نیستی تو از وقتی که وارد دهم میشه یه کنکوری خیلی خوب بخون پایه خیلی خیلی مهمه پایتو قوی کن اگر این کارو کنی حتما یه رشته خوب قبول میشی

عزیزم تست اینا عالین فقط ریاضی خیلی سبزم یه نگاه بنداز شاید بهترباشه براتتست بزنی حتمنااا به حرف معل ...

اینا اوکین واسه درسنامه و تست؟

ریاضی پایم حدودا متوسطه به نظر شما کدومشون بهتره؟

بله میدونم از تابستون برم کلاس اوکیه؟

دیر نیس؟

اینا اوکین واسه درسنامه و تست؟ریاضی پایم حدودا متوسطه به نظر شما کدومشون بهتره؟بله میدونم از تابستون ...

من ریاضی میکرو رو استفاده نکردم ولی خیلی سبز خوبه برای هر سطحی

اصلا دیر نیست اتفاقا از همین دهم شروع کنی از خیلیا جلوتری

کتابات خوبن ولی کتابای میکرو راحتن بهتره واسه ریاضی هم خیلی سبز استفاده کنی

اگه دیدی با معلمای مدرسه خوب یاد نمیگیری حتما خودت برو سراغ درسنامه یا ویدئو مبحثو ببین امسال حسابی روی پایهت کار کن و مسیر کنکورت رو از همین الان مشخص کن اینکه بعضی وقتی ویدئو ببینی بدم نیس چون آشنا میشی و موقع انتخاب دبیر برا کنکور دیگه سردرگم نمیشی

حتما تست و شروع کن از همین اول و به حرف معلما گوش نده که میگن تست واسه تابستون

روی ساعت مطالعه و ساعت خوابت هم کار کن و درسارو تشریحی از الان پیشخوانی کن که موقع شروع سال یهو برات سخت نشه افت کنی

و اینکه اگه دیدی تست واست سخته اصلا اشکال نداره نا امید نشو این ینی اون تست داره بهت یه چیز جدید یاد میده

...

مرسی🌱🙏🏻فقط اونا درسنامشونم اوکیه؟؟مثلا اگه معلم درسی خیلی خوب نباشه با اون درسنامه اوکیه؟؟

خواهش میکنم

من خودم با درسنامه راحت بودم با این روش پیش برو اگه دیدی بازم متوجه نمیشی میتونی کلاس استفاده کنی

راجب بقیه فک کنم خوب باشن و برای شیمی دارم پیشخوانی میکنم اکثر اساتید همون خیلی سبز رو پیشنهاد میکنن،همون که روش عکس آجر خونه سازی داره

و یه پیشنهاد از منی که خودم هم هنوز تجربه نکردم ولی😂😅

بنظرم به همکلاسیات نگو تست میزنی و انقد جدی کار میکنی مگه اینکه همون یکی دوتا دوستی که اونا هم هدف داشته باشن و مثل خودت سختکوش چون در غیر اینصورت میکشنت پایین،دیگه میدونی که نصف و بیشتر این رشته سیاهی لشکرن و اومدن که فقط دیپلم تجربی داشته باشن یا حالا اجبار والدین بوده،شما که هدف داری از همین اول سفت بگیر و کنکوری باش،موفق باشی🤝✨

و یه چیز دیگه مسئله دبیره،اگه نمونه یا تیزهوشانی که خوش بحالت 🥲😂💔من قبول نشدمممممم

در غیر اینصورت بنظرم خودت مباحث قبل یا بعد کلاست براش ویدیو ببین اگه بتونی اشتراک ماز بگیری که عالیه ولی اگه نشد هم مهم نیست همه فیلماش تو تلگرام هست ببینشون حتما

اساتید هم نمیدونستی بگو راهنمایی کنم ✨🤍