2777
2789

عزیزم تاپیکت رو خوندم توی فضای مجازی مثل اینستا یا یوتیوب اگر اینو بگید با اطلاعات و مشخصات این خانم رو مطمئنم مردم کمک میکنن تا گربه هارو از چنگش دربیارن غلط کرده بچه های یه حیوون بیگناه رو دزدیده میخواد چیکار؟گناه داره الهی خدا بزنه تو کمرش مردم توی این قضیه ها خیلی جدین و به شدت حساس توی فضای مجازی مطمئنم کمک میکنن بهتون اونجا ولی اینکه چرا ۴ تا بچه گربه رو از مادرش جدا کرده جای سوال داره میخواد به سرپرستی بگیره؟یعنی شعورش نرسیده بدونه اون حیوان مادره و باید شیر بده به بچه هاش

9"وقتی زندگیت بیش از حد 🥚 شد به جای

عزیزم تاپیکت رو خوندم توی فضای مجازی مثل اینستا یا یوتیوب اگر اینو بگید با اطلاعات و مشخصات این خانم ...

می گه بردم دامپزشکی گفته اینا نور ندیدن تو راه پله عن ممکنه قارچ بزنه:/

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

می گه بردم دامپزشکی گفته اینا نور ندیدن تو راه پله عن ممکنه قارچ بزنه:/

از مادرشون جداشون کرده این جرمه تو خارج از کشور اگر اینو پست کنی ظرف ۲۴ ساعت طرفو میفرستن زندان توروخدا حرفاشو باور نکنید ادم به چشمشم اعتماد نمیتونه بکنه قضاوت نمیکنم ولی اوج بیشعوریه بچه ی یه مادر رو ازش جدا کردن

از مادرشون جداشون کرده این جرمه تو خارج از کشور اگر اینو پست کنی ظرف ۲۴ ساعت طرفو میفرستن زندان تورو ...

خآنم الان بغل خونمون داره ناله می کنه

ولی هیچکس از همسایه دیگه سر ناله مادر اعتراض نمی کنه

خآنم الان بغل خونمون داره ناله می کنهولی هیچکس از همسایه دیگه سر ناله مادر اعتراض نمی کنه

بمیرم🥺🥺🥺🥺🥺

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
خآنم الان بغل خونمون داره ناله می کنهولی هیچکس از همسایه دیگه سر ناله مادر اعتراض نمی کنه

الهی بگردم واسش😭

من سر این میترسم واسه بچه هاش چون یه خبری بود میخوندم یه خانمی انگار گربه هارو میبرده خونش میکشته سرشونو .... میکرده یه فیلمم دیدم یه مرده یه بچه گربرو تو روز روشن ک...شت

توروخدا اگر جایی رو میشناسید گزارش کنید یا توی فضای مجازی به پیج هایی که مربوط به رسیدگی به حیوانات هستن اطلاع بدید

پیرزنه آدم خوبیه بهش غذا می داد نمی دونم چرا اینطوری کرد

مادره گناه داره

اونجا که گفتی ناله می کنه دنبال بچه هاشه قلبم سوخت🥺🥺🥺🥺🥺

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸