2777
2789
از الان بگم تو هر حاجتی داری جوابه ولی نه با سابلیمینال با ذکر اسمای خدا سوره های قرآن و ایمان قلبی ...

عشقم خدا نمیاد با دعا پوست شمارو سفید کنه

خدا به شما مغز داده تا بتونی به وسیله اون تغییر ایجاد کنی

از الان بگم تو هر حاجتی داری جوابه ولی نه با سابلیمینال با ذکر اسمای خدا سوره های قرآن و ایمان قلبی ...

عشقم خدا نمیاد با دعا پوست شمارو سفید کنه

خدا به شما مغز داده تا بتونی به وسیله اون تغییر ایجاد کنی

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عشقم خدا نمیاد با دعا پوست شمارو سفید کنهخدا به شما مغز داده تا بتونی به وسیله اون تغییر ایجاد کنی

من نگفتم برای پوست سفید گفتم برای حاجت

مثلاً ثروت و اینا

پوست سفید هم سابلیمینال انجام نمیده من امتحان کردم نشد وقت تلف نکن

. 💛

پشماممم 😭میتونم بهتون درخواست بدم سوال بپرسم؟؟چه سابی گوش دادیاز کجاسازندش کی بودچه مدت

درخواست بدین مشکلی نیست

ساب تغییر رنگ چشم به سبز

از چنل تلگرامی گرفتم

کاربری ارمیناز هستم . اکانت خودم تعلیقه تا ۱۴ روز💫

چرا

عزیزم خیلی هاشون ممکنه شیطانی باشن و اثرات منفی بزارن روی جسم و روحت مثل سردرد و غیره خیلی بده منم یه مدت دوست داشتم چشمام رنگی بشه میخواستم برم سابلیمینال چشم رنگی گوش بدم ولی خوب تحقیق کردم و فهمیدم اصلا خوب نیست نرو سمتش برای خودت میگم برای پوستت برو دکتر پوست تغذیه درست داشته باش روتین داشته باش روزی ۸ لیوان آب بخور برای چشماتم همیشه خواب کافی داشته باش که چشمات خسته و قرمز نباشه به مژه هات هم تقویتی چیزی بزن بلند و پر بشه ولی سمت این چیزا نرو

گنجشک لالا مهتاب لالا🫠

پاکسازی چاکراه اینا ...افکار منفیم قطع شده و حال خوب دارم...خداروشکر مریض نشدم ب بعدش و....

برای این موضوعات معمولا ساب جوابه ولی مدیتیشن بهتره

شما داری از قدرت ذهن خودت استفاده میکنی چرا باید بابت هزینه بدی

عزیزم خیلی هاشون ممکنه شیطانی باشن و اثرات منفی بزارن روی جسم و روحت مثل سردرد و غیره خیلی بده منم ی ...

قلبم از جای مطمئن ساب میگیرم

چنلش معتبره

دیدم کساییو که بگن نتیجه نداشتن ولی ندیدم بگن اثر منفی داشته

من پوستم خوبه

هم صافه هم بدون جوشه

ولی گندمیم

دلم میخاد سفید شم