2777
2789
عنوان

آبروم رفت

639 بازدید | 38 پست

همین دوازدهو نیم بود خیلی ریلکس فکر نمیکردم صدای زنگ آیفون بپیچه یکسره برای مسخره بازی یکسره رو زنگ زدم که مامانم بیاد درو باز کنه همسایه بهم فحش داد و درو هم بار کرد که منو ببینه و در یک ثانیه بعد بست تا منو دید ...

همیشه هم واسه خانوادم داد میزنم چون واقعا اذیتم میکنن اینا فکر میکنن دیوونم خیلی حس بدی دارم😔😔😔آخه چرا مثلا تا منو دید سریع درو بست حتما گفته آها این دیوونه هه هستش😔😔😔😔😔انقد قیافم بده از حموم اومدم رفتم خونه مادربزرگم و کلا فاصله خونه تا خونه مادربزرگم ۵ تا قدمه اما چون خیابونه کلی ماشین میره میاد و مردم می بینن منو آبروم رفت سوتین نپوشیدم و لباس خونه پوشیدم اصلا افتضاااااح واقعا شبیه دیوونه ها هم هستم ...

آخه چرا باید ساختمون جوزی باشه که اصلا دوازدهم نیم شب همه خواب و سکوت باشن و با صدای یکسره زنگ شاکی بشن

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

وا به کتفت بگیر ما مسئول افکار پوسیده و ک.خلانه ملت نیستیم🙏🏻

دیگه همه ساختمون منو دیوانه می بینن متاسفانه 🫠🫠

خیلی بدم اومد درو باز کرد و منو دید و محکم بست خیلی حس بدی داد مردیکه ک.خل

دیگه همه ساختمون منو دیوانه می بینن متاسفانه 🫠🫠خیلی بدم اومد درو باز کرد و منو دید و محکم بست خیلی ...

عشقم تو اینجوری فکر میکنی

وگرنه واقعا کسیو ندیدم تا این حد ذهنش عقب مونده باشه 😐😂