من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
خیلی خوبه که گارد نگیرین ولی من بیشتر مواقع پایه هستم و راهنمایی میکنم ما که همدیگرو نه دیدیدم و نه میشناسیم فقط برای موضوعاتی راهنمایی میکنیم چه اشکالی داره؟ چرا احساس راحتی نباشه؟!!!
عزیزم من شلوار رنگ سفید دارمقرمز اصلا حتی یه زره هم معلوم نیست اصلا هیچی از هوش مصنوعی بپرس همین میگ ...
مارکش؟
سعی میکنم نذر فرهنگی کنم نظراتم رو برای حفظ بنیاد خانواده و پیشگیری از طلاق .ان شاالله مفید باشه. دعای برای ظهور امام زمانیادتون نره . درباره بارداری کلاسهای همسرداری و انواع تیپ شخصیتی متاهلان هم تاپیک زدم بخونید. راضی نیستم کسی که ارتباط بدون محرمیت داره از مطالب روانشناسی و همسرداریم استفاده کنه
سعی میکنم نذر فرهنگی کنم نظراتم رو برای حفظ بنیاد خانواده و پیشگیری از طلاق .ان شاالله مفید باشه. دعای برای ظهور امام زمانیادتون نره . درباره بارداری کلاسهای همسرداری و انواع تیپ شخصیتی متاهلان هم تاپیک زدم بخونید. راضی نیستم کسی که ارتباط بدون محرمیت داره از مطالب روانشناسی و همسرداریم استفاده کنه