2777
2789
اگه لباس رنگ روشن میپوشی مخصوصا سفید کرمی اینامیخوای سوتین و لباس زیرت معلوم نشهقرمز بپوشمنم همیشه م ...

نه نه اشتباه متوجه شدین

منظورم چربی هاي کمر کش زیر سوتين که جمع میشه

.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اگه لباس رنگ روشن میپوشی مخصوصا سفید کرمی اینامیخوای سوتین و لباس زیرت معلوم نشهقرمز بپوشمنم همیشه م ...

قرمز یعنی بهترع؟

سعی میکنم نذر فرهنگی کنم نظراتم رو برای حفظ بنیاد خانواده و پیشگیری از طلاق .ان شاالله مفید باشه. دعای برای ظهور امام زمان یادتون نره . درباره بارداری کلاسهای همسرداری و انواع تیپ شخصیتی متاهلان هم تاپیک زدم بخونید. راضی نیستم کسی که ارتباط بدون محرمیت داره از مطالب روانشناسی و همسرداریم استفاده کنه

راستی جای سیاهی کش سوتین چجوری خوب میشه

سعی میکنم نذر فرهنگی کنم نظراتم رو برای حفظ بنیاد خانواده و پیشگیری از طلاق .ان شاالله مفید باشه. دعای برای ظهور امام زمان یادتون نره . درباره بارداری کلاسهای همسرداری و انواع تیپ شخصیتی متاهلان هم تاپیک زدم بخونید. راضی نیستم کسی که ارتباط بدون محرمیت داره از مطالب روانشناسی و همسرداریم استفاده کنه

اره لباس زیر قرمز رنگ روشنو حتی سفید خنسی میکنههیچی معلوم نیست

چه جالبه...

مطمئنی اخه جیغ ترین رنگ ممکنه

برای جای کش سوتین هم بگو

زیر سینه

چه جالبه... مطمئنی اخه جیغ ترین رنگ ممکنهبرای جای کش سوتین هم بگو زیر سینه

عزیزم من شلوار رنگ سفید دارم

قرمز اصلا حتی یه زره هم معلوم نیست اصلا هیچی از هوش مصنوعی بپرس همین میگه

لوسیون بزن اونجا

و خدا معجزه میکند !🌱💛