2777
2789

آره فولیک اسید بخور حتما

اگه دندونات مشکلی داره برو درست کن که تو بارداری اذیت نشی

یه آزمایش چکاپ هم اگه میتونی برو بده ببین چه ویتامین هایی کم داری اونا رو هم بخور خوبه

آره فولیک اسید بخور حتمااگه دندونات مشکلی داره برو درست کن که تو بارداری اذیت نشییه آزمایش چکاپ هم ا ...

مرسی عزیزم پاپ اسمیر و چکاب زنان هم لازمه درسته؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مرسی عزیزم پاپ اسمیر و چکاب زنان هم لازمه درسته؟

آره خیلی خوب میشه اگه اینارو هم انجام بدی

کلا یه چکاپ کلی بکن همه مشکلاتتو حل کن که ایشالا بارداری راحتی داشته باشی،اگه احیانا اضافه وزن هم داری بنظرم رژیم بگیر کمش کن چون تو بارداری هم چاق میشی بعدش سخته چربی های قدیمی رو آب کنی

آره خیلی خوب میشه اگه اینارو هم انجام بدیکلا یه چکاپ کلی بکن همه مشکلاتتو حل کن که ایشالا بارداری را ...

راستش اصلا امادگیشو نداشتم همسرم امشب صحبت کرد و خیلی مصممه رو تصمیمش منم گفتم بالاخره بعد ۷ سال باید قبول کنم دیگه چه امروز چه ۵ سال دیگه😁یکمی استرس دارم .

چون شاغلم هستم

همه چی در هم برهمه تو افکارم

مرسی عزیزم 💜

راستش اصلا امادگیشو نداشتم همسرم امشب صحبت کرد و خیلی مصممه رو تصمیمش منم گفتم بالاخره بعد ۷ سال بای ...

قربونت عزیزم بچه خیلی خوب و شیرینه ولی سختی هم داره دیگه باید به جون بخری سختی هاشو