سلام دوستان لطفا بخونید تاپیکموکامل حالم بده
امروز کنکور دادم انسانی،فرهنگیان یه روز مزخرف
اولین بارم بود من سال ۹۸،۹۹درسم تموم شد ازدواج کردم دیگ ادامه ندادم نمره هام ومعدلممبالا بود ترمیم نکردم
چون جنگ شد و عقب افتاد کنکور گفتم از فرصت استفاده کنم شرکت کردم بالاخره اینم بگم ک با این فاصله از سال تحصیلیم خب طبیعتا هیچ کتابی نداشتم زمانممکم بود تو۳ ماه من درس خوندم اونم نه همه رو جامعهشناسی روانشناسی فنون اقتصاد ادبیات به جز اقتصاد اونا رو خیلی خونده بودم تقرییا بلد بودم با منابع خود فرهنگیان
سرکنکور با یه راهنمایی مزخرف مراقب همه چی خراب شد
تو دفترچه اول که همین سه تادرسی بود که من قشنگ خونده بودم گند خورد توش
چونمیزنه بالای پاسخنامه هرگونه علامت در مستطیل ها تخلف حساب میشه من متوجه نشدم یعنی چی میگم اولین بارم بود از مراقب پرسیدم گفت ک کاری ب پاسخنامه نداشته باش تو دفترچه زیر سوالا زده ۱،۲،۳،۴ اونارو همونجا علامتبزن منم تودفترچه علامت زدم وارد پاسخنامه نکردم
یعنی پاسخنامه اولم خالی رفت همه زحمتامرفت روهوا
تو دفترچهدوم متوچه شدم ک باید وارد کرد به مراقب نشون دادم گفتم اینطوریه گفتم باید وارد پاسخ نامه کنی اینجا نه گفتم خدا لعنتت کنه تو گفتی زیر سوالا گزینهروعلامت بزن کازی نداشته باش خلاصه گند زد تو دفترچه اولم که بلدشونم بودم تودفترچه علامت زدم
دفترچهدوم عربی واقتصاد زدم دفترچه سومم کفرهنگیان بود زدم اونم
حالا سوالم اینه من نمیدونستم میشه برا فرهنگیاان فقط منابع فرهنگیان خوند سراسری شرکت نکرد
اکثرا بیشتر بچه ها سراسری و شرکت نکردن جوابی ندادن
خوابیدن منتظر دفترچه فرهنگیان موندن و ساعت اخر فقط اونو زدن مگه میشه سراسری شرکت نکنی فقط با منابع فرهنگیان ،فرهنگیان قبول بشی میشه؟؟؟