2777
2789
عنوان

کنکور انسانی

88 بازدید | 8 پست

سلام دوستان لطفا بخونید تاپیکموکامل حالم بده

امروز کنکور دادم انسانی،فرهنگیان یه روز مزخرف

اولین بارم بود من سال ۹۸،۹۹درسم تموم شد ازدواج کردم دیگ ادامه ندادم نمره هام ومعدلممبالا بود ترمیم نکردم

چون جنگ شد و عقب افتاد کنکور گفتم از فرصت استفاده کنم شرکت کردم بالاخره اینم بگم ک با این فاصله از سال تحصیلیم خب طبیعتا هیچ کتابی نداشتم زمانممکم بود تو۳ ماه من درس خوندم اونم نه همه رو جامعهشناسی روانشناسی فنون اقتصاد ادبیات به جز اقتصاد اونا رو خیلی خونده بودم تقرییا بلد بودم با منابع خود فرهنگیان

سرکنکور با یه راهنمایی مزخرف مراقب همه چی خراب شد

تو دفترچه اول که همین سه تادرسی بود که من قشنگ خونده بودم گند خورد توش

چونمیزنه بالای پاسخنامه هرگونه علامت در مستطیل ها تخلف حساب میشه من متوجه نشدم یعنی چی میگم اولین بارم بود از مراقب پرسیدم گفت ک کاری ب پاسخنامه نداشته باش تو دفترچه زیر سوالا زده ۱،۲،۳،۴ اونارو همونجا علامتبزن منم تودفترچه علامت زدم وارد پاسخنامه نکردم

یعنی پاسخنامه اولم خالی رفت همه زحمتامرفت روهوا

تو دفترچهدوم متوچه شدم ک باید وارد کرد به مراقب نشون دادم گفتم اینطوریه گفتم باید وارد پاسخ نامه کنی اینجا نه گفتم خدا لعنتت کنه تو گفتی زیر سوالا گزینهروعلامت بزن کازی نداشته باش خلاصه گند زد تو دفترچه اولم که بلدشونم بودم تودفترچه علامت زدم

دفترچهدوم عربی واقتصاد زدم دفترچه سومم کفرهنگیان بود زدم اونم

حالا سوالم اینه من نمیدونستم میشه برا فرهنگیاان فقط منابع فرهنگیان خوند سراسری شرکت نکرد

اکثرا بیشتر بچه ها سراسری و شرکت نکردن جوابی ندادن

خوابیدن منتظر دفترچه فرهنگیان موندن و ساعت اخر فقط اونو زدن مگه میشه سراسری شرکت نکنی فقط با منابع فرهنگیان ،فرهنگیان قبول بشی میشه؟؟؟

تقصیر خودت بوده

خودت باید میدیدی

من ۱۵ سالمه میدونم باید تو پاسخنامه بزنی

آزمون تیزهوشان و نمونه دولتی شیشم ب هفتم و نهم ب دهمم همینه

ب نظرم نباید کاری ک تقصیر خودت بوده رو تقصیر دیگران بندازی. حالا ایشون راهنمایی غلط کرد . ولی خب شما باید بالا صفحه بخونی

میلیاردها تومن خرج میکنیم نذری بدیم و در پایان آرزوی شفای بیماری رو داریم که برای نداشتن پول درمان میمیرد، یادمان باشد ظهور در جمجمه هاست نه در جمعه ها. INTP هستم . پروفایل خودمم لطفا برندارید. لطفا افراد مذهبی با بنده تبادل نظر نکنند .

واقعا که.عجب مراقبی بود

متاسفم

سر کارت گذاشته احتمالا دیده هیچی رو خبر نداری.

نه نمیشه عزیزم فرهنگیان باید همه سوالا چه پاسخبرگ اول و دوم و خود سوالای فرهنگیان و جواب بدی درصداتم بالا باشه همش

دانشجو معلم🌱 تو زندگیت به قدری تلاش کن که بعدا به هیچ عنوان حسرت نخوری♥نور♥

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تقصیر خودت بوده خودت باید میدیدی من ۱۵ سالمه میدونم باید تو پاسخنامه بزنی آزمون تیزهوشان و نمونه دول ...

ندونستن عیب نیست نپرسیدن عیبه

نمیدونستم نه دیده بودم تا حالا تا تجربه داشتم

اونا باید واضح توضیح بدن شاید اصلا یکی من نه

یکی مشکل ذهنی داره اختلال ذهنی الزایمر داره توضیح بدن چیکار کنیم

ندونستن عیب نیست نپرسیدن عیبهنمیدونستم نه دیده بودم تا حالا تا تجربه داشتماونا باید واضح توضیح بدن ش ...

آره واقعا . ولی اشکال نداره . اگه میتونی ی سال دیگه بمون پشت این دفعه زیر هزار رتبه بیار

میلیاردها تومن خرج میکنیم نذری بدیم و در پایان آرزوی شفای بیماری رو داریم که برای نداشتن پول درمان میمیرد، یادمان باشد ظهور در جمجمه هاست نه در جمعه ها. INTP هستم . پروفایل خودمم لطفا برندارید. لطفا افراد مذهبی با بنده تبادل نظر نکنند .

واقعا که.عجب مراقبی بودمتاسفمسر کارت گذاشته احتمالا دیده هیچی رو خبر نداری.نه نمیشه عزیزم فرهنگیان ب ...

شما دانشجو فرهنگیانی عزیزم موفق باشی ❤️

میشه باهم پی وی صحبت کنیم

از تجربه هات خوشحال میشم بگی راهنماییم کنی❤️

اول اینکه توی 3 ماه خوندن نمیشه رتبه خوبی آورد تو که اراده کردی بعد چند سال خوندی و کنکور دادی از الان بخون برای کنکور 406 که انشالله رشته خوبی قبول بشی بعد توی خیلی از چنلا در مورد خود جلسه کنکور هم کلی نکته و این چیزا میگن اونا رو حتما بخون

دوم اینکه برای قبولی فرهنگیان باید سراسری هم یه رتبه قابل قبولی بیاری که بعد با فرهنگیان جمع بشه و آیا قبول بشی یا نه چون گفته بودن سراسری 5 هزار، فرهنگیان 5 هزار بیاری قبولی