2777
2789
عنوان

پشت کنکور

74 بازدید | 12 پست

دوستان لطفا بگین میشه دندونپزشکی قبول شد؟

از شهریور شروع کرد با پایه ضعیف؟

با فرض اینکه فیلم درسی هم نبینه فقط درسنامه بخونه و تست بزنه

شهریور و با ۴ ساعت مطالعه بخونه بعد از مهر زیادش کنه

میخوام ببینم پشت بمونم یا نه

میخوام ببینم اگه میشه بمونم وگرنه برم مهندسی پزشکی ازاد

هدفم ۴۰۶

یادگیریت چطوریه ؟بعضی ها ۴ ساعت درس میخونن ولی بازدهی به اندازه ۱۰ ساعته

اینکه کسی بگه نمیشه دروغ گفته ولی خب اگه هم بگیر میشه یه جورایی امید دادنه

رشته ای که میخوای بری رو ۴۰۶ هم میتونی بزنی ولی اگه واقعا پشتکار و اراده داری یه سال واستا فقط برای اینکه به خودتت مدیون نشی و بگی اگه یه سال میموندم دندون میاوردم

با پایه ضعیف نمیتونی با درسنامه پیش بری حتما فیلم ببین به نظرم و اینکه آره با ۴ ساعت شروع کنی اوکیه و هی زیادش کن ولی دیگه یه جایی به بعد زیر ۹ ۱۰ ساعت نباید بیاد

درمورد موندن یا نموندن هم بستگی به هدف خودت داره اگه واقعا میخوایش بمون اگه خیلی برات مهم نیست و صرفا به خاطر حرف مردمه پشت کنکور نمون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادگیریت چطوریه ؟بعضی ها ۴ ساعت درس میخونن ولی بازدهی به اندازه ۱۰ ساعته اینکه کسی بگه نمیشه دروغ گف ...

بستگی به درسش داره زیست و سریع میگیرم با شیمیو ولی ریاضی فیزیک خیلی خیلی کندم

با پایه ضعیف نمیتونی با درسنامه پیش بری حتما فیلم ببین به نظرم و اینکه آره با ۴ ساعت شروع کنی اوکیه ...

امسال فیلم دیدم همش تایممو رو فیلم حیف کردم🥲 اصلا تست نزدم

بستگی به درسش داره زیست و سریع میگیرم با شیمیو ولی ریاضی فیزیک خیلی خیلی کندم

خب برای ریاضی و فیزیک فیلم ببینی راحت تری و زیست و شیمی برای مسائل شیمی هم فیلم ببینی بهتره

زیست و شیمی خواندن کتاب درسی و توجه زیاد به شکلا مهمه

اگه نمی گفتی پایت ضعیفه میگفتم درسنامه کارو راه میندازه

و استادم خودت باید ببینی با کی ارتباط میگیری از بقیه نپرس

از هر کدوم یه بخش از تدریس رو ببین

امسال فیلم دیدم همش تایممو رو فیلم حیف کردم🥲 اصلا تست نزدم

خب شاید درست ازش استفاده نکردی ، دیدن فیلم آموزشی اینطوریه که باید تک تک سوالا رو اول خودت حل کنی و بعد حل استادو ببینی نه اینکه مثل فیلم سینمایی باشه

این یه بخش آموزشه تازه ، بعدش دوباره باید جزوه رو یه مرور کنی ، اگه زیست و شیمیه کتابم بخونی و بری سر تست آموزشی تا یادگیریت با تست تکمیل میشه

مراحل بعدی میشه تست تسلط و آزمونی و ...

خب شاید درست ازش استفاده نکردی ، دیدن فیلم آموزشی اینطوریه که باید تک تک سوالا رو اول خودت حل کنی و ...

من مثلا فیلم ریاضی سه ساعت بود ۵ ساعت طول میکشید تمومش کنم نکته هاشو بنویسم

من مثلا فیلم ریاضی سه ساعت بود ۵ ساعت طول میکشید تمومش کنم نکته هاشو بنویسم

خب چون وسواس به خرج میدی ، اصلا نیازی نیست تمیز و مرتب نکته هارو بنویسی ، اگه میبینی تایمت اینطوری میره کلاس رو آنلاین ببین تا مجبور بشی سرعتت رو بری بالا

و اینکه کلا اگه فیلم میخوای ببینی تایم درس خوندت رو ببر بالا چون فیلم انرژی کمتری نسبت به تست زدن انرژی از آدم میگیره