2777
2789
عنوان

خیانت کرد بهم

63 بازدید | 10 پست

ببخشید مجبور بودم همچین موضوعی بزنم که بیاید 🥺

سلام خانما ۲۶ ام باید پریود میشدم ۱۷ ام رابطه با جلوگیری طبیعی داشتم اما چهارتا قرص اورژانسی خوردم۲ تا قبل رابطه ۲ تا بلافاصله بعد رابطه

الان چهار روز تاخیر دارم بی بی چک هر روز زدم با اولین ادرار صبح زدم امروز صبحم باز زدم منفی بود هیچ هاله و خط توهمی ام نداشت به نظرتون احتمال بارداری هست ؟ اگه آره کی برم آزمایش بارداری

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ن نیس منم چهارروزعقب افتادقرص ک خوردم هی میگفم کاش پریودشم امروزشدم ودارم ازدردمیمیرم میگم کاش بارداربودم دردنمیکشیدم🫩🥺🤦🏻♀️

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡

ن نیس منم چهارروزعقب افتادقرص ک خوردم هی میگفم کاش پریودشم امروزشدم ودارم ازدردمیمیرم میگم کاش باردا ...

خوش به حالتون انشالله هر چی میخوای همون بشه براتون

برای منم دعا کنید بشم 😭😭😭

خوش به حالتون انشالله هر چی میخوای همون بشه براتونبرای منم دعا کنید بشم 😭😭😭

گلم دوسداری بارداربشی یانشی ؟

خوش به حالتون انشالله هر چی میخوای همون بشه براتونبرای منم دعا کنید بشم 😭😭😭

نگران نباش باردارنیسی منم تاامروزازاسترس مردم اخه منمچهارتاقرص خوردم دوتاهمون یساعت اول دوتادوروزبعد تاپیک دیدم هی گفته بودن اره با۶ تاقرص خوردنم باردارشدن خیلی استرس گرفتماخه من عقدم وشهریورعروسیمه گفتم خداکنه حامله نباشم رفتم زعفرون خوردکردم گذاشتم رنگ بگیره وشربت درست کردم خوردم دفعه ال خبری نشددیشب بازدرست کردم یکم لکه قهوای اومدچهارروزم تاخیرررداشتم بخاطرقرص بعدامروزبی بی چک زدم منفی شدبازترسیدم رفتم تخم گیشنیزوچوب دارچین دم کردم خوردم دوتالبوان پریودشدم توام اینکاروکن اصلانم نترس باقرثایی ک خوردی باردارنمیشی 🩷🩷

نگران نباش باردارنیسی منم تاامروزازاسترس مردم اخه منمچهارتاقرص خوردم دوتاهمون یساعت اول دوتادوروزبعد ...

دعا کن برام شش روز گذشته

ما یه بارشو با ک ا ن د و م یه بارشو جلوگیری طبیعی داشتیم اونم مطمئنی بود اما از ترسم خوردم 😭😭😭نمیدونم چرا پریود نمیشم