2777
2789

راه کاری نداره آناتومی بدنی شماست از این حالت انجام ندید حالت های دیگه

من در این سایت به هیچ کاربری چه اقا چه خانم درخواست دوستی ارسال نمیکنم. اگر کاری داشتید خودتان درخواست دوستی بدهید قبول میکنم. با تشکر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وا

خجالت چرا

ما که کلی میخندیم😂😂

من عاشق همسرمم ❤️ با نداریش ساختم ، با دارایی ش ساختم ، با نبودش ساختم ، با کم و کاستیش ساختم ، با تموم اخلاقای خوب و بدش ساختم ، با خندش خندیدم با گریه اش گریه کردم ، به عشقش دو بار بچه دار شدم و درد کشیدم پس قطعا با این شرایط نمیام درخواست دوستی توی نرخر رو قبول کنم خب؟ پس درخواست نده

تو این سایت بی دروپیکر همچی سوالی ادم میپرسه خواهرمن الان این نرهای بی شرف برات مزاحمت ایجاد میکنن

❌نر بی شرف خواهر...مادر..... درخواست ارسال نکن❌ هرچی مودبانه نوشتم درخواست ارسال نکنید فایده نداشت دیگه اینجور نوشتم حداقل غیرت نداشتشون رو یکم بیدار کنم وگرنه کاربر مودبی ام

تو این سایت بی دروپیکر همچی سوالی ادم میپرسه خواهرمن الان این نرهای بی شرف برات مزاحمت ایجاد میکنن

چهمزاحمتی وقتی درخواست دوستی نه رد بشه نه تایید

من عاشق همسرمم ❤️ با نداریش ساختم ، با دارایی ش ساختم ، با نبودش ساختم ، با کم و کاستیش ساختم ، با تموم اخلاقای خوب و بدش ساختم ، با خندش خندیدم با گریه اش گریه کردم ، به عشقش دو بار بچه دار شدم و درد کشیدم پس قطعا با این شرایط نمیام درخواست دوستی توی نرخر رو قبول کنم خب؟ پس درخواست نده

چطوری میتونین تو اون شرایط بخندین حستون نمیپره؟ 😂

نه

حس برمیگرده 😂مهم حال خوبه

چهمزاحمتی وقتی درخواست دوستی نه رد بشه نه تایید

آفرین به کاربران فهمیده و شریفی مثل شما. خب انگار یکی مجبورش میکنه که دوستی یک نفرو قبول بکنه بعد ناراحت بشه.خب خواهرم تو دوستیو قبول نکنی کی میتونه بهت پیام بده اصلا؟

من در این سایت به هیچ کاربری چه اقا چه خانم درخواست دوستی ارسال نمیکنم. اگر کاری داشتید خودتان درخواست دوستی بدهید قبول میکنم. با تشکر