2777
2789
عنوان

دلم شکست 😔

106 بازدید | 16 پست

پارتنرم یه شهر دیگه کار میکنه بعد داشت آشپزی میکرد ازم میپرسید چجوری درست کنم و منم داشتم بهش میگفتم و بعد گفتم گوشیم شارژ نداره و اینا اگه خاموش شد بدون

بعد اینکه بهش گفتم فلان کن واسه شام تهش گفت خب دیگه برو گوشیتو بزن به شارژ با خنده یه حالت تمسخر

حالم یجوری شد مامانم گفت چیشد کسل شدی منم چیزی نگفتم 😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کات کن خیلی وحشتناک بود

داخل تایپیک های فیزیولژیک بانوان محترم شرکت نمیکنم . ادم هر چه قدر به خداوند نزدیک بشه از شیطان دور میشه و برعکس. انجام ندادن واجبات و ترک نکردن محرمات به شیطان نزدیکت کرده .دوره زمونه ای شده ادمای مذهبی هم داره اوضاعشون خراب میشه مگه خدا کمکشونخیلی دوست داشتم کنارشیخ نعیم قاسم در مبارزه با اسراییل بجنگم و پیروز بشیم . راهی که از شیخ صبحی طفیلی شروع شد به سید عباس موسوی رسید و به سید حسن نصرلله رسید و شیخ هاشم صفی الدین و شیخ نعیم قاسم حزب الله در قلب من تا ابد خواهد بود کنه.........وای به حال کسانی که حکم خدا که شامل انجام واجبات و ترک محرمات هست انجام ندن .......هزار با گفتیم از اون بالا نپر میافتی اسیب میبینی حالااااا بپرررر خواهید دید چه می شود .یا ازین مایع داخل لیوان نخور سم داخلشه حالا بیا بخور میمیری.

آره حساس و زود رنجم ولی برخورد اونم جالب نبود با تمسخر و خنده گفت یجوری انگار ک گفتی حالا برو

خب بیشتر شوخی بوده یا حرف خودتو تایید کرده عشقم اگه بخای رو همه چیز انقد منفی گرا باشی و برنجی همه ر از خودت دور میکنی خودت هم خیلی عذاب میکشی

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن! ☆ با گربه ها مهربون باشیم(

خب بیشتر شوخی بوده یا حرف خودتو تایید کرده عشقم اگه بخای رو همه چیز انقد منفی گرا باشی و برنجی همه ر ...

شاید 🥹

من خیلی حساس شدم سرش

مرسی عزیزم

به هرحال پستت حالمو بهتر کرد آروم شدم🩷

شاید 🥹من خیلی حساس شدم سرشمرسی عزیزم به هرحال پستت حالمو بهتر کرد آروم شدم🩷

فدات قشنگم با هم مهربون باشین و سر چیزای الکی از هم ناراحت نشین😸

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن! ☆ با گربه ها مهربون باشیم(