2777
2789
عنوان

دوست حسود

39 بازدید | 5 پست

بچها من با یه دختری ۱۰ ساله دوستیم ولی همیشه یه اخلاقی که داشت اینه که هرکاری من انجام میدم اونم انجام میده بعد من انگار باهام داره، اگه چیزی بخره یا کاری کنه من براش خوشحال میشم واقعا ولی اون درجا همونکارو بعد من میکنه نمیگم حسادت میکنه انگار یه حالت تقلید داره مثلا پارسال ایفون خریدم چنماه بعدش ایفون خرید بعد گفتم میخوام بینیمو عمل کنم بهم گفت تو این سن اخه من خوشم نمیاد اینا بعد مدرسه عمل میکنم ولی امسال تا من عمل کردم خودشو به هر دری داره میزنه عمل کنه چنوقت پیش یه لباسی خریدم دقیقا رفت همون مدل رنگ دیگه فرداییش خرید نشونم داد یا یه خوراکی که اصلا تاحالا نشنیدم دوس داشته باشه رو من خوردم فرداییش رفت همونو خورد، این چنروز نهار شام کباب داشتیم باهم حرف میزدیم میگفت غذا چی دارید میگفتم کباب ، الان از دیشب ازش میپرسم غذا چی دارید میگه کباب دیشب شام و امروز نهار و امشب شام کباب خوردن

واقعا نمیدونم من حساسیت نشون میدم یا دوستم مدلش اینجوریه راهنمایی کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نگو حسادت دوستی اینشکی داشتم بعد کلی ازش پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفت چون دوستت دارم و میخوام شبیه ت ...

کلا ادم انتقاد پذیری نیست دوستم اگه بهش بگم بهش برمیخوره قبلا سر همین موضوع باهم دعوا کردیم

کلا ادم انتقاد پذیری نیست دوستم اگه بهش بگم بهش برمیخوره قبلا سر همین موضوع باهم دعوا کردیم

ولش کن تو که اخر سر نیتشو نمیدونی به هرحال اون میخواد شبیهت باشه واس همون اونکارارو میکنه

راستی تو خودت چند سالته؟