2777
2789
عنوان

خواستگارم میگه

85 بازدید | 9 پست

با یه پسری آشنا شدم دو سه ماه شده باهم حرف زدیم تو این دوسه ماه بعد من ازش خوشم اومد چند روز پیش اومد خواستگاریم منم قبول کردم حالا دو سه روزه هی میگه خرج گرونه او تو هم باید بری سرکار تو این دو سه ماه من بهش گفتم که قصد سرکار رفتم ندارم اونم قبول کرده حالا داره میگه نه باید بری سرکار این ها اصلا خانوادم بشنون خیلی عصبانی میشن کلا دوست ندارن دختر و زن برن سرکار میگه من برم سرکار تو تو خونه راحت باشی منم گفتم مرد ها قدیم غیرت داشتن یجوری میگه انگار من قراره کاری نکنم غذا بپزم خونه تمیز کنم دیگه چی میخواد اونم عصبانی شد رفت باهاش بهم بزنم بنظرتون سنم کمه بنظرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا من دوس پسرم میلیاردی درامدشه خودم تا چند سال دیگه تخصص دندونم میگیرم. قصدمون هم اینه که هم من ی ...

اینم خوبه ولی اگه دختر بره سرکار پسر پرو میشه این نظر منه البته

اینم خوبه ولی اگه دختر بره سرکار پسر پرو میشه این نظر منه البته

عزیزم ببین من مامانم وقتی زن بابام شد 23 سالشون بود بابام تازه مغازش راه انداخته بود مامانمم تازه استخدام شده بود. هوای همو داشتن تا الان که بابام چندین شعبه و کارگاه داره حتی شرکت توی اروپا.. مامانمم از کارمندی رفت تو استاد دانشگاه شد و دکتراشو گرفت و.. هردو پیشرفت کردن.. همه مردا مثل بابام نیستن البته. خیلیاشون اهل سو استفادن

عزیزم ببین من مامانم وقتی زن بابام شد 23 سالشون بود بابام تازه مغازش راه انداخته بود مامانمم تازه اس ...

متسفانه ما تو فامیلمون تا زن رفت سرکار مرد سو استفاده کرد الان دختر خاله منم معلم عربی هست باردار مرخصی بهش دادن شوهرش هی بهش تیکه میندازه میگه پس کی میری سرکار