2777
2789
عنوان

قد پسر ها

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 92 پست

خب هرکسی یه معیار هایی داره نمیشه گفت نه تو نباید فلان چیز رو بخوای

دخترا از نظر ظاهری بیشتر قد رو مهم میدونن کسایی رو دیدم ک گفتن مشکلی نداره که قیافه پسر خوب نی ولی قدش بلنده

رفتار طرف خیلی مهمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب هرکسی یه معیار هایی داره نمیشه گفت نه تو نباید فلان چیز رو بخوای دخترا از نظر ظاهری بیشتر قد رو م ...

خیر اصلا بایدی وجود نداره منطور اینه که دیگه نگن طرف جراح مغز و اعصابه ولی چون قدش کوتاهه نمیخوامش به جاش فلانی و میخوام که درسم نخونده .

منظور توانایی رسیدن به شایستگی هاست

یعنی دخترا خودشون نمیدونن قد ربطی و اخلاثو غیره نداره؟😐نه اتفاقا بحث ظاهره که پسره به شدت توش پرتوقعن

آقایون نامحترم، لطفا درخواست ندین

نیازی نیست بگن . اعتماد به نفس

این میشه اعتماد به نفس کاذب

چون اعتماد به نفس وقتی به وجود میاد که ادما مدام توسط بقیه هیت نگیرن

میگی پوتین

اون صد برابر بیشتر از هیتی که میگیره ازش تعریف و تمجید میشه و اینه که اعتماد به نفس میسازه

{ خانم هستم }
یعنی دخترا خودشون نمیدونن قد ربطی و اخلاثو غیره نداره؟😐نه اتفاقا بحث ظاهره که پسره به شدت توش پرتوق ...

والا پسرای دور من و رفیقام اینطوری نیستن و نبودن .

این میشه اعتماد به نفس کاذبچون اعتماد به نفس وقتی به وجود میاد که ادما مدام توسط بقیه هیت نگیرنمیگی ...

تعریفتون از اعتماد به نفس اشتباهه اینطوری که یه عده منزوی میشن و آینده رو از دست چون به خیال بعضیا کوتاهن یا زشت

دختر خوب من نیازی ندارم خبر بد اینه که اکثر پسرا نیازی به این چیزا ندارن اونایی که نیازمندن یا کمبود ...

پسر جان من با قد ۱۷۰ و چشم رنگی و زیبایی هر جا میرم نگام میکنند چرا باید با پسر هم قد خودم یا کوتاه تر ازدواج کنم؟؟ مگه پسر ها توجه نمیکنند؟؟ منی که بدون پدر دارم میرم درس میخونم دانشگاه میرم درسم داره تمام میشه برم با پسری که نه چهره داره نه اخلاق تازه خانواده و جامعه هم همیشه هوا پسر داره باز هیچی نشده؟؟

چه نقدی هر کسی ملاک داره درست یا غلط مال خودشه

یکی از چیزایی که در روانشناسی هست نشستن چهره و بدن فرد به دلت هست اگر شعاری جلو بری خود شما که پسری با یکی خوشگل تر فردا بهش خیانت میکنی

حالا این خوشگلی و به دل نشستن از نظر هر کس معنایی داره مثلاً من ۱۸۰ یا ۱۸۵باشه پسر بنظرم خوبه برای ازدواج با من از ریش خوشم نمیاد

اینا سلیقه ای

تعریفتون از اعتماد به نفس اشتباهه اینطوری که یه عده منزوی میشن و آینده رو از دست چون به خیال بعضیا ک ...

خب الان فکر میکنی یه عده کثیری منزوی نشدن دقیقا به همین دلایل؟!

{ خانم هستم }
خیر اصلا بایدی وجود نداره منطور اینه که دیگه نگن طرف جراح مغز و اعصابه ولی چون قدش کوتاهه نمیخوامش ب ...

بله گفتم که براشون مهمه ممکنه بهترین موقعیت هم باشه رد کنن من خودم برام مهمه

ولی همه اینطوری نیستن واقعا

پسر جان من با قد ۱۷۰ و چشم رنگی و زیبایی هر جا میرم نگام میکنند چرا باید با پسر هم قد خودم یا کوتاه ...

کسی جلوی سلیقه بقیه رو نگرفته دختر خوب کسی هم نمیگه چی بده چی خوبه.بحث اینه که خانوما به فکر زندگی باشن نه رقابت با بقیه