2777
2789
عنوان

قد پسر ها

833 بازدید | 92 پست

این بحث قد برای خانوما دیگه خیلی عجیب شده اشکال نداره اصلا پسرای کوتاه رو کنسل کنید همتون . اما بخش بزرگی از بازیگرا و خواننده ها و پزشکا و مدیرا و افراد شاخص قدشون متوسطه . شایستگی به قد نیست . الان دیگه دوره فردین و ناصر ملک مطیعی نیست نمیدونم چرا ولی هنوز تفکرات خیلی از خانومای این مملکت تو دوره قجر مونده متاسفانه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من که خودم پسر ۱۷۵ دوست دارم بلندتر به هیچ وجهههه

ولی زیر ۱۷۰ هم نه دیگه

وقتی به این درک برسیم که در درون هر آدمی دنیای کاملا متفاوتی وجود داره نه به جون خودمون میوفتیم نه به جون دیگران میوفتیم که اندازه ها و معیار هارو تغییر بدیم🤝🤍#مهربون_باشیم😊

دقیقا

مثلا الان مسی قدش کوتاه

ولی مسی عه

همه آرزوشو دارن

البته اون مسی هستش نه یه پسر ایرانی که نه پول داره نه قیافه

یادمه از وقتی سر از تخم در آوردم داشتم درس میخوندم تا همین الان 💔🤧

با اجازه استاتر

دوستان عزیز ختم سوره یس هست، به نیت سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان عج و برآورده شدن حاجات همه ان شاءالله

هر کس مایله که توی ختم شرکت کنه لایک کنه

التماس دعای فراوان

تا نیمه شب هم فرصت داریم تا سوره یس را قرائت کنیم

خودت میگی خوشگلا و بازیگراجانی دپ و آلن دلون نیستین که متوسطتون جذاب باشع😂😂

عامو بزار مرحوم آلن دلون تو قبر راحت بخوابه

کشتیششش😂

وقتی به این درک برسیم که در درون هر آدمی دنیای کاملا متفاوتی وجود داره نه به جون خودمون میوفتیم نه به جون دیگران میوفتیم که اندازه ها و معیار هارو تغییر بدیم🤝🤍#مهربون_باشیم😊