2777
2789
عنوان

قد پسر ها

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 92 پست
عامو بزار مرحوم آلن دلون تو قبر راحت بخوابهکشتیششش😂

منم عاشقشم هردفعه پروفایل این کاربرو می بینم میرم هپروت

بودن من در اینجا غیر قانونی نیست،.پس لطفا احترام همو داشته باشیم🙏

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه واقعا چیزی ک تو واقعیت دیدم گفتم۴ تا ۵ تا پسر هم نهبالاخره مجردم و خواستگار دارم و تو جامعه ام

نمیدونم شایدم اینطوری باشه ولی پسرای سالم و نرمال که به فکر زندگی سالمن اینجوری نیستن .

منم عاشقشم هردفعه پروفایل این کاربرو می بینم میرم هپروت

مگه میشه کسی عاشقش نباشه

وقتی به این درک برسیم که در درون هر آدمی دنیای کاملا متفاوتی وجود داره نه به جون خودمون میوفتیم نه به جون دیگران میوفتیم که اندازه ها و معیار هارو تغییر بدیم🤝🤍#مهربون_باشیم😊

منم نردبوم میخام

تورا نگاه میکنم که دیدنی ترین تویی، وازتوحرف میزنم که گفتنی ترین تویی، کاش به شهرخوب تومراهمیشه راه بود راه به رسیدنم همین پل نگاه بود مراببر به خواب خود که خسته ام ازهمه کس که خواب وبیداری من هردوشکنجه بود وبس..❤❤

قیافه و فرم بدنی هم براشون اصلا مهم نیست احمقا😂اینستا میری بلاگره داره با شوهرش میرقصه قیافه کاملا ...

خود خانوما ضعف نشون میدن از خودشون انگار چیزی کم دارن که یا دنبال مدل هستن یا محافظ

اکثر دخترا 164 و... آن دادا

خب اره دیگه همین ۱۶۴ با ۱۷۵ خیلی جور میشه

وقتی به این درک برسیم که در درون هر آدمی دنیای کاملا متفاوتی وجود داره نه به جون خودمون میوفتیم نه به جون دیگران میوفتیم که اندازه ها و معیار هارو تغییر بدیم🤝🤍#مهربون_باشیم😊

اخه منه ۱۷۵چرا باید یه مرد کوتاه تر رو بپسندم؟

اگه عاشق بشی حتی کوتاه تراز خودتم باشه با جون ودل قبولش میکنی

خواهرشوهر من دقیقا ۱۷۵ شوهرشم هم قدشه چرااااا

چون عاشقش بود

الانم خداروشکر خوشبخته