2777
2789
عنوان

OCDیا وسواس فکری

111 بازدید | 19 پست

شما هم مثل من وسواس فکری دارید؟ از کدوم نوع؟ من از نوع شاید نشخوار فکری یعنی یه کاری انجام دادم تموم شده ولی ذهنم دوباره مجبورم میکنه انجام بده میدونم نباید اهمیت بدم ولی گاهی سخته از تجربیاتتون بگید شما چیکار کردین؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره شدید

هم وسواس فکری بیماری

هم این وسواسی که شما گفتین

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐

من نمیدونم اسم مشکلم چیه

اما در مورد یه مشکل خیلی فکر میکنم

اونقدری که مثلاً با پارتنرم حرف مون میشه میریزم بهم

بعد سر درد و سر گیجه و چشم درد

خداروشکر دارم رفعش میکنم

نشخوار ذهنی من اینطوریه ک بعضی وقتا خودمو بیش از حد سرزنش و مقصر میکنم

اره منم جوری که تپش قلب میگیرم و بدنم دااغ میشه

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐
او سی دی که نه ولی کمالگرایی بیچارم کرده نشخوار فکری ام که دیگه... کیه که نداشته باشه

کمالگرایی هم خیلی وحشتناکه

من از شدت وسواس فکری گاهی مغزم درد میگرفت

وسواس فکری بیماری چیه؟ ترس از بیمار شدن داری؟

نه مثلا این چند وقت پیش نگران بودم که نکنه چون اب معدنی دهنی دوستم رو خوردم هپاتیت بگیرم😐

اره منم جوری که تپش قلب میگیرم و بدنم دااغ میشه

خیلی حس بدیه

بعد هرچی بیشتر بهش فکر میکنی انگار تو یه سیاه چاله گیر میکنی بیشتر فرو میری

اگر دین ندارید، لااقل آزاده باشید🕊✨️

نه مثلا این چند وقت پیش نگران بودم که نکنه چون اب معدنی دهنی دوستم رو خوردم هپاتیت بگیرم😐

این مدل وسواس منم دارم ترس از ایدز و حتی پارگی بکارت اصلا یه چیزایی میاد سراغم تازه بابتش میرفتم پیش ماما