2777
2789
عنوان

بارداری

77 بازدید | 3 پست

سلام به همگی

خانما من یه هفته رفتم مسافرت دوروز بعد از شروع مسافرتمون قرار بود پری شم و نشدم و روز بعدش قرص ال دی خ ریدنو هروخ یادم بود میخوردمش ی روز ی لکه کمی دیدم ولی دیگ ندیدم قرصمم بدون اب قورت میدادم و ساعتاش متفاوت بود ی روز اخرم اصلا نخوردم وقتی از مسافرت اومدم روز بعدش رفتم شهرستان و دوباره دوروز قرصا رو خوردم دیروز روز ۵ بود که قرصارو ول کرده بودم و پری نشدم من عموما روز دون مصرف پری میشدم و بیبی گذاشتم مثبت بود صب ناشتا گذاشتم مثبت بود ولی خیلی کمرنگ ۳ ماه پیشم سقط داشتم ولی ظهر پری شدم بنظرتون حاملم یا نه؟امکانش هس بعد از خوردن قرص هم حامله شم هم پری

نه دبگه پری شدی، حامله نیستی

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز