2777
2789
عنوان

دانشگاه

33 بازدید | 9 پست

رشتم انسانیه دارم میرم دوازدهم برا کنکور بین کامپیوتر و روانشناسی و حسابداری موندم کدوم رو برم از کلاس های آموزشی بیرون دارم پایتون یاد میگیرم و کلا قراره ادامه بدم بقیه شاخه هاشم ولی خب بخاطر درآمد رفتم الان فهمیدم زیاد علاقه ای به کامپیوتر ندارم ولی خب ادامه میدم بیرون از مدرسه

بنظرتون دانشگاه هم برم کامپیوتر که کل تمرکزم بشه رو کامپیوتر یا روانشناسی

ولی خب درآمد برام حرف اولو میزنن کسی میتونه کمک کنه😭😭

کامپیثتر آیندهٔ بهتری داره

ولی دانشگاه دولتی نمیتونی بری ها

وطن عشق من هم وطن جان من،وطن روح من عز و ایمان من💚🤍❤️آقایون درخواست دوستی ندین،خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش تو تاپیک علتشو بگین🩷💋

درآمد میخوایی فقط حسابداری کی گفته روانشناسی پول توشه

میدونستید مغول ها وقتی غذا نمیخورن مامانشون بهشون میگه بغول😂 من زندگی بزرگسالی نمی‌خوام منو ببرید استخر توپ😩همیشه گشنمه حتی وقتی دارم غذا میخورم😋 همونیم که میگم حالم خوبه اما دیگه پوست لبی برام نموندههههه🙂مشکلی با صبر ندارم فقط نمی‌دونم چقد دیگه باید صبکنم🤔زندگیم هر روز داره “تازه کجاشو دیدی، این که چیزی نیست” تر میشه🤩کاش تو زندگی بعدیم یه ابر باشم ،هروقت ناراحت شدم گریه میکنم تموم شم😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کامپیثتر آیندهٔ بهتری دارهولی دانشگاه دولتی نمیتونی بری ها

چرااا

میدونستید مغول ها وقتی غذا نمیخورن مامانشون بهشون میگه بغول😂 من زندگی بزرگسالی نمی‌خوام منو ببرید استخر توپ😩همیشه گشنمه حتی وقتی دارم غذا میخورم😋 همونیم که میگم حالم خوبه اما دیگه پوست لبی برام نموندههههه🙂مشکلی با صبر ندارم فقط نمی‌دونم چقد دیگه باید صبکنم🤔زندگیم هر روز داره “تازه کجاشو دیدی، این که چیزی نیست” تر میشه🤩کاش تو زندگی بعدیم یه ابر باشم ،هروقت ناراحت شدم گریه میکنم تموم شم😭

روانشناسی رشته باکلاسیه ولی درآمدش خوب نیست

حسابداری و کامپیوتر خوبن

کاربری واگذاری شد🌱💙 کنکوری ام واسه موفق شدنم صلوات میفرستی قشنگم؟🥺💛 گفت: باورت میشه؟ همه ی تلاش های این مدتم فقط برای برداشتن آوار بوده، من هیچی نساختم.                                                  گفتم: بعضی وقتا دووم آوردن و بلند شدن خیلی قدرت بیشتری نسبت به ساختن میخواد🤍✨🌸