2777
2789
عنوان

کنکورمو گند زدم💔

72 بازدید | 13 پست

خیلی خوندم خیلی دلم روشن بود

من فنون زیر ۵۰ نمیزدم سخت ترین آزمونارو

درصد جامعه و اقتصاد زیر۸۵ نداشتم

الان با معدل حدود ۱۹و۴۰

و درصدای کنکور :ریاضی۱۳

فنون ۳۵

جامعه۷۵

روان۶۰

عربی۵۵

تاریخ جغرافیا ۳۶

فلسفه منطق ۳۰

اقتصاد ۷۵

حقوق بهشتی نمیارم نه؟تمام زحماتم حیف شد و من نابودم 💔💔💔تازه اینام با کلید احتمالی بوده نمیدونم سنجش چه گلی بکاره

اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کنکور که سخت بوده درصدای پایین ترازای خیلی خوبی میده

زیاد از انسانی سررشته ندارم ولی اینو میدونم درصد مهم نیست ترازه که مهمه

کاربری واگذاری شد🌱💙 کنکوری ام واسه موفق شدنم صلوات میفرستی قشنگم؟🥺💛 گفت: باورت میشه؟ همه ی تلاش های این مدتم فقط برای برداشتن آوار بوده، من هیچی نساختم.                                                  گفتم: بعضی وقتا دووم آوردن و بلند شدن خیلی قدرت بیشتری نسبت به ساختن میخواد🤍✨🌸

فنون میگن راحت بوده ولی من افتضاح زدم💔

من از انسانی خبر ندارم ولی یادمه چند تا کارنامه دیدم با درصد های خیلی معمولی زیر ۱۰۰ آوردن

بعد از اعلام نتایج کنکور برای همیشه به زندگیم خاتمه میدم. کاربر مرد

من از انسانی خبر ندارم ولی یادمه چند تا کارنامه دیدم با درصد های خیلی معمولی زیر ۱۰۰ آوردن

هدف منم زیر ۱۰۰ بود ولی دیگه امیدی ندارم

اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.
۶۰ درصد سوابقت خوبه نا امید نباش واقعا سخت بود کنکور امروز

چرا هه جا میگن استاندارد و آسون بوده؟نابودم نابود 💔

کی میگه اسون بود 😐خدایی کحا ریاضی و عربی اسون بود دیگه درسایی ک خوب تراز میدادن سخت بود

عربی رو نه

ولی فنون و ریاضی رو متوسط ارزیابی کردن و گفتن دشواری نداشته