2777
2789
عنوان

قطع رابطه

123 بازدید | 8 پست

تو زندگی با کی قطع رابطه کردید که پشیمونید یا پشیمون نیستید ولی خیلی دلتون تنگ شده و براتون خیلی سخت بوده اگه هم میخواید تعریف کنید داستان و درس عبرتاتونو بخونیم 😄خودم یه دوستی داشتم ک خیلی صمیمی بودیم ولی این دختره یکم زیادی با همه درارتباط بود و اوایل خیلی ازش خوشم نمیومد بخاطر کاراش برا همین پیش پسری ک ازش خوشش میومد لوش دادم ک چطور ادمیه بعدش حسابی پشیمون شدم و فهمیدم کارم بچگانس سعی کردم براش جبران کنم و دوست خوبی بشم ولی پسره بعد اینکه تونست باهاش ارتباط بگیره زد زیر قولش و همه چیو ب دختره گفت منم مجبور شدم دیگه انکارو بس کنم و بهش بگم کلی ازش معذرت خواهی کردم اونم گفت میبخشمت ولی دیگه نتونستم باهاش اونجوری ارتباط بگیرم الانم دلم براش تنگ شده چون تنها ادمی بود ک میتونستم کنارش بی چک و چونه خودم باشم

با یکی از دوستای صمیمیم که خیلی دوستش داشتم با اینکه قطع ارتباط از طریق خودم بود اما یادش میوفتم به ...

منم دوستم بود و تقصیر خودم بود نمیتونمم هیچ جوری گندمو جمع کنم 💔

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

منم یه دوست صمیمی داشتم خیلی باهم خوب بودیم ازش ناراحت شدم بخاطر یه کاری که کرد بهش گفتم دیگه پیام ندادیم و دیدم یهو نه عروسیش دعوتم کرد ن بچه بدنیا آوردنشون بهم گفت هنوز تو شوکم ک چرا اینجوری کرد چون خیلی صیمیو راحت بودیم

میدونستید مغول ها وقتی غذا نمیخورن مامانشون بهشون میگه بغول😂 من زندگی بزرگسالی نمی‌خوام منو ببرید استخر توپ😩همیشه گشنمه حتی وقتی دارم غذا میخورم😋 همونیم که میگم حالم خوبه اما دیگه پوست لبی برام نموندههههه🙂مشکلی با صبر ندارم فقط نمی‌دونم چقد دیگه باید صبکنم🤔زندگیم هر روز داره “تازه کجاشو دیدی، این که چیزی نیست” تر میشه🤩کاش تو زندگی بعدیم یه ابر باشم ،هروقت ناراحت شدم گریه میکنم تموم شم😭

شاید به صلاحته اما من پشیمون نیستم منو از خوبیم پشیمون کرد منو تنها کرد 🙂

اخه مشکل از من بود و من دیگه نتونستم گندمو جمع کنم با اینکه گفت بخشیدمت ولی نتونستیم دیگه درست حسابی حرف بزنیم

دوتا از دوستای صمیمیم

خیلی خیلی دلتنگشونم ولی خب ادمای بی لیاقت و خطرناکی بودن

وطن عشق من هم وطن جان من،وطن روح من عز و ایمان من💚🤍❤️آقایون درخواست دوستی ندین،خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش تو تاپیک علتشو بگین🩷💋

دوتا از دوستای صمیمیمخیلی خیلی دلتنگشونم ولی خب ادمای بی لیاقت و خطرناکی بودن

راستش منم بیشتر بخاطر ترسم زیاد ارتباط نگرفتم ولی اونم تمایلی نداشت باهام حرف بزنه