2777
2789
عنوان

بچهٔ پسر

83 بازدید | 16 پست

دوستان مامانم سنش 42 اینا میشه بعد دوتا دختر داره یکیش منم که 22 سالمه یکی هم خواهرم که 9 سالشه.بابام خیلی بهمون بی دلیل بی احترامی میکنه.یعنی بخدا بازم بعدش من هیچی نمیگم همچنان احترام نگه میدارم و مهربونم.با خودم فکر کردم اینجوری نمیشه باید کاری کنم.امروز مغز مامانمو شست و شو دادم که مامان تا پنجاه نشدی یه پسر بیار.بخدا خیلی خوبه پسر بیاری تو پیری کمک دستتونه.تو مجردی میزارین بره کار کنه قطعا یه پسر رو تو خونه نگه نمیدارین که.بعد گفتم بابا بشه 70 ساله اون پسر میشه 20 ساله نون آور خونه میشه.ولی تو دلم گفتم که آره دیگه بشه 20 اونموقع دهن بابامو سرویس میکنه اونموقع بابام هزار بار توبه میکنه که خدایا غلط کردم قدر دخترامو ندونستم.دوتا دختر آروم و متین دارم با چه عقلی پسر آوردم.چون یه پسر قطعا با اخلاق بابام کنار نمیاد مطمئنم اگه بیاد فحشش میده همش به هم میپرن.حالا هم مامانم به دلش افتاده میگه حتما میارم راست میگی.امشب با بابات صحبت میکنم اونم دوست داره پسر داشته باشه.منم گفتم پس پیشاپیش مبارکه😂.

تو هر موقعیتی به خودم افتخار میکنم😌🩷!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا اگه دختر شد چی

خب بشه.جونمم براش میدم.ولی چون بخاطر کسی که دشمنی باهامون داره همش میره مارو طلسم میکنه بابام چند تا دوست دعانویس داره و هی باطل میکنه بعد طرف گفته میتونین یدونه پسر بیارین یعنی دعا میده.مامانم میگفت بیخیال ولی من گفتم به بابا بگو پیگیر باشه.مامانمم الان خوشحاله🤣

اولا از کجا معلوم پسر بشه؟

دوما اینی که تو داری ازش حرف میزنی علاوه بر پدرت مادرتم اذیت می کنه. تهش میشه مایه ی عذاب خودت و خواهرت. بارها دیدم برادرهایی که باعث عذاب و بدبختی خواهراشون شدن.

با یه تیر دوتا نشون میزنم.هم داداش دار میشم هم بابامو ادب میکنم.

اون بچه نیازبه محبت پدرهم داره آخه یه مرد۷۰ساله چطوری میخوادبایه مرد۲۰ساله کناربیاد

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

از کجا معلوم پسر بشه بهتره نیاره ننه بابای پیر دردسره

دوست بابام که دعانویسه گفته میتونین یدونه پسر بیارین یعنی دعا میده و میشه.ولی مامانم گفت اگه حامله شدم و پسر شد باید اسمش از پیامبران و امامان باشه.

از کجا معلوم دختر نشه

نه اگه بخوان صددرصد پسر میشه.از این مطمئنم.فقط مامانم دلش نمیخواست امروز قشنگ راضیش کردم حالا دل تو دلش نیست که شب بابام بیاد بهش بگه😂🤌

ارث خور دوست داری؟ عقلت کمه عزیز؟ پسر بیاد دیگه عملا شما بی ارزشید همه چیو برمیدارن میدن به اون با چ ...

حالا مگه بابام چی داره هیچی نداره.با یذره ارث به هیجا نمیرسم.بعدشم مامانم خیلی فهمیدست بین بچه هاش فرق نمیزاره.مهم مامانمه که دلمو نمیشکونه.حالا اگه بیان همه رو به پسر بدن دیگه اونموقع داداشمه چون تو سن بالا بچه آوردن بنظرم گناه داره حقشه.بالاخره باید از یه جا شروع کنه.پیشرفت کنه.اونکه صددرصد برای خواهرم کم نمیزارم.از خودم مطمئنم.