2777
2789
عنوان

قصد همچین پسری

189 بازدید | 5 پست

پسری ک اینستاش پر دختر باشه و همچنان بگه رو زن گرفتنم وسواس دارم

قصدش چیه با دخترا؟ چرا دختر فالو میکنه؟ میخواد یعنی عشق و حال کنه؟ میدونم پسر هولیه ولی کلا سواله برام همچین کسی قصدش چیه با دخترا موقع زن گرفتن کیو میگیرن وقتی بگه از زبون باباش ک بابام گفته دوراتو بزن بعد برات زن میگیرم یعنی چی؟

درحالی ک حتی خونه خالی هم با دختر بره

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب اینا اینجورین که بقول خودشون دوراشونو میزنن بعد دیگه زن براشون میگیرن ولی یا باز خیانت میکنن یا دیگه انقدر کردن که شوق و ذوغی توی ازدواج ندارن طلاق میدن میرن

1. هدف اصلی او فقط خوشگذرانی، تنوعطلبی و سوءاستفاده جنسی است، بدون اینکه هیچ تعهد و مسئولیتی را بپذیرد.

۲. جمله پدرش یعنی دخترهای دیگر ابزار تفریحت هستند و وقتی خسته شدی، یک دختر کاملاً سنتی و بیحاشیه برایت میگیریم.

۳. ادعای «وسواس داشتن برای ازدواج» صرفاً بهانهای برای فرار از تعهد و تکنیکی روانی برای درگیر نگه داشتن دخترها است.

۴. این افراد زنان را به دو دسته «برای تفریح» و «برای ازدواج» تقسیم کرده و در نهایت روی تمام پارتنرهای دوران مجردی خود خط میکشند.

۵. خلاصه اینکه، او نگاهی کاملاً مصرفگرایانه و ابزاری به دخترها دارد و برای یک رابطه جدی و عاطفی به هیچوجه قابل اتکا نیست.