2777
2789
عنوان

دکتر ایلخانی

2041 بازدید | 11 پست

سلام.کسی دکتر ایلخانی تو خیابون شریعتی رو میشناسه؟؟تشخیصش خوبه؟؟من تنبلی دارم اقدام کردم.تا حالا دوتا دکتر عوض کردم.کسی این خانوم دکتر رو میشناسه؟؟اخلاقش خوبه؟؟پولکی هس یا نه؟؟برای بیمار وقت میزاره؟؟؟

سلام عزیزم منم تعریفشو خیلی شنیدم ک میگت عالیه منم فردا پیششون وقت دارم😍

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
سلام عزیزم منم تعریفشو خیلی شنیدم ک میگت عالیه منم فردا پیششون وقت دارم😍

پس رفتی بی زحمت بیا بگو چطور بوده.ویزیتش چقدره.اخلاقش چطوره.چقد وقت میزاره؟سونو داره ؟اگر داره چقد براش میگیره ؟

دستت درد نکنه خانومی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس رفتی بی زحمت بیا بگو چطور بوده.ویزیتش چقدره.اخلاقش چطوره.چقد وقت میزاره؟سونو داره ؟اگر داره چقد ب ...

باشه عزیزم حتما

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
باشه عزیزم حتما

سلام عزیزم خوبی؟؟رفتی دکتر؟؟چطور بودش؟؟

من چون تنبلی دارم و فولیکول هام کوچیکه میخوام بدونم دکتر ایلخانی دکتر خوبیه برم پیشش برای اقدام به بارداری؟؟۵ ماه اقدامم ولی نتیجه نگرفتم از دو دکتر.

سلام عزیزم خوبی؟؟رفتی دکتر؟؟چطور بودش؟؟ من چون تنبلی دارم و فولیکول هام کوچیکه میخوام بدونم دکتر ای ...

سلام عزیزم رفتم اما متاسفانه دکتر نیومد و وقتم افتادبرا شنبه

😣چه بد. اوکی.انشاالله شنبه خبرهای خوبی بدی.

میام خبر میدم حتما

سلام عزیزم. باردار شدنتونو تبریک میگم. با کدوم دکتر تونستی به نتیحه برسی. ممنون میشم راهنمایی کنی. م ...

سلام ممنونم عزیزم.

من پیش دکتر فرانک نظری میرم.البته بگم ورزش بی تاثیر نبود چون من تنبلی داشتم.خیلی خیلی وزن کم کردم.