2777
2789
عنوان

کات کنم یان

66 بازدید | 17 پست

شیش سال بودیم باهم دیگ خستم این همینجور میگم چکارمیخای بکنی میگ دارم میرم کار خوبی پیداکردم درست میشه. رواعصابمه. گفتم چقدر دیگ. میخام ی وقت کوتاهی بدم. خاستگارم ندارم از تنهایی هم میترسم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اومدیم تا ۱۰سال دیگه نرفت سرکار .حساب کن بعدش داره چند سال کار کنه پول جمع کنه بعدش به مادرش بگه فلانی هست امویا مادرش بسنده آیا نویسنده واسا خانواده ی خودت طرف رو قبول کنند .آیا سر مهریه به توافق برسید است سر محل سکونت و مراسمات عقد تا عروسی به توافق برسید یا نه و..۶سال هم زیادی عمرت رو هدر دادی بابت آدم بی هدف

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

اومدیم تا ۱۰سال دیگه نرفت سرکار .حساب کن بعدش داره چند سال کار کنه پول جمع کنه بعدش به مادرش بگه فلا ...

پولی ک بخاد برامن بیاد خاستگاری داره مگ خاستگاری چکار داره. پدر مادرش هیچی ندارن. بهش بدن بخان نظر بدن. اونارو ولش این الان ماشین فروخته کار بزنه. در حد 600تمن داره کلا. ولی کاری نکرده.

اگه دوسش داری و دوست داره بمون ولی بهش بگو که اگه برام خواستگار بیاد میخوام باهاش برم جلو دیگه خسته ...

دوس داشتن ب چ قیمتی ارزش نداره میگم ک از تنهایی موندم