بنظرتون پدر و مادری که برای دختر دم بختشون که قصدش فعلا درس خوندنه و موقعیت ازدواج خوب هنوز براش پیش نیومده اما پدرش بخاطر شغل آزادی که داره همیشه پول نقد نداره و پولش تو کارشه وقتی یه ذره پول دستش اومده رفته چارتا خرت و پرت خریده ریزه ریزه خیلی فکر عقب افتاده و سنتی دارن؟
گذاشتن برای وقتش که اماده باشن و دخترشون اذیتی نشه
میناب فراموش شدنی نیستی✐✎ 🎒 من خواب میناب دیده بودم ،درست دو ماه قبل از نه اسفند فرشته هایی که به سمت جنوب شرقی ما (یعنی هرمزگان) در پرواز بودن و رایحه معطر بهشت🍃 باخودشون اورده بودن و وقتی پرسیدم کجا میرن؟ گفتن برای علی اصغر عزاداریم و به زمین اومدیم و من گفتم الان که محرم نیس 🏴کربلا که این طرفی نیس !! و اونا دستای خاکی و سیاه شون که روی هر کدوم انگشتای بیشماری داشتن نشونم دادن و گفتن🖐️🖤👋 برای« علی اصغر ها ».. ای رهبر شهیـدم راهت ادامه دارد ✊🏼🚩شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد🌅/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا....⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠 لبیـک سید مجتبی لبیک واقعی ناگسستنی تا انقلاب مهدی 🌻🌼🧡 درسی از دل گرگ و میش فتنه ها: هیچوقت به کسی که پرچمدار و فانوس دار راه حقه شک نکن حتی به لحظه ای پلک زدن ❌ 😊
نه چه ایرادی داره ؟خیلیم خوبه دستشون درد نکنه حالا مثلاً طلا خریده بود بهتر بود ولی خب بنده خدا وسای ...
منم نظرم همین بود بجاش طلا بگیرن ولی پول کامل دستشون نبود یه مقداری شو بعد عید میرسید به دستشون
اونجایی هم که خرید کردن آشنا بود و قرار بود قسطی بده برا همین قبل عید رفتن به چندتا وسیله ن چیزای بزرگ در حد ست های قابلمه و قاشق چنگال و زودپز و اینا خریدن نصف پولش هم بعدش دادن
اتفاقا طلا میخریدن ممکن بود بعدا نیاز بشه بفروشید اما یه سری از لوازم خونه از مد نمیوفته مثل قاشق چنگال قابلمه سرخ کن غذاساز و...
عاشق رنگ آبی🪽🩵شاید دیر شاید هم دور اما نور از روزنه ای که باید می تابد✨️یه دختر ۱۸ ساله که همزمان هم درس میخونه هم باشگاه میره هم سرکار میره و میخواد یه کاری برای خودش راه بندازه 🌸🪷عاشق کتاب و کتاب خوندن🫠طراحی لباس و خیاطی میکنم اگه سوالی در این باره داشتی کمک میکنم🙂
خیلیم خوبه عزیزم والا اینقدر داره همه چی گرون میشه که بهترین کار اینه به چیزایی که احتیاجت میشه تبدی ...
دقیقا
بعد عید که رفتن خیلی رو هر جنس کشیده شده بود
بعد مامانم میگه اگه تصمیمت ازدواج بود و انشالله خواستی بری اون موقع ما خیلی هزینه های دیگه داریم که خیلی سنگینن برا همین شاید زورمون به خرده ریزا نرسه دیگه