من بعد ازمدت ها اومدم سایت اینبار با اعصاب داعون خیلی نیاز به حرف زدن دارم و اینکه راهنمایی کنید چه واکنشی نشون بدم کسایی که منو میشناسن میدونن بچه من یه احتلالداره توی ارتباط اجتماعی تاخیر داره ولی از لحاظ بهره هوشی نرماله این اواخر با بچه های مجتمع دوست شده بود و با هم بازی میکردن ولی من دایم حواسم بود و هر ده دقیقه سر میزدم که کار اشتباهی نکنن تا اینکه پریروز اومد گفت علی توی حیاط جیش کرد من اوکدم تو راهرو که نبینم بعد گفت بیا تموم شد همه اینا رو با خنده تعریف قبلش میگفت علی کارای حال به هم زنی ویکنه که خجالت میکشم بگم چون حال به هم زنه تا اینکه دیروز با همین بچه مشغول بازی سد و من مدام سر میزدم تو خونه بودم پسرم با خنده تومد گفت علی جای خصوصیشو مالید پشتم بعد کخ زیر زبونش رفتم فهمیدم دیروز هم بهش گفته بیا دست بزن به التم باز زیر زبونش رفتم میبینم قبل تر هم گفته دستتو بکن تو شرتم اونو بگیر و پسرم تا حالا به من نگفته بوده دلیلشو هم میگه چون خیلی خجالت میکشیدم ازین ناراحتم من خیلی با این بچه حرف زدم تمرین کردم که اگر کسی خواسته بدی داشت چه واکنشی نشون بده و حتما به من بگخ ولی به وقتش هم پنهان کرده و هم در برابر این بچه مطیع رفتار کرده اینو هم بگم بچه من نه سالشه میره چهارم اون بچه میره ششم و یه بچه تروتمیز و خیلی مودب از یه خونواده آروم و بی حاشیس یعنی نو ساختم.ن اینا خیلی خوب و بدون مشکلن از چت جی پی تی پرسیدم میگه دلیل خنده های پسرم گیجی و به هم ریختگی کخ براظ پیش اومده و اینکه این انفاقو به روی اون بچه نیارم فقط تز بچم دورش کنم ولی خودم میخوام بگم همسایه ها در حالی که یه کار زشت میکردی دیدنت
زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست
🧞هیتلرم خوبه ولی من عاشق باپنبه سربریدن های چرچیلم🧞انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌
جایی که دوربین نباشه مث قاتلا بهش نگا کن پر خشم و اعصبانیت و نفرت و...
دیگه هم نزار پسرت بره باهاش بازی کنه
دخترکی شاد در من می زیست که چونان شاپرک به این سو و آن سو میپرید خیال پرواز داشت با ازدواج اجباری پر از غصه شد از رویاهایش دست کشید هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد پولک بال هایش ریخت پر پر شد
و اینکه تو سن رشدن بشین درست براش توضیح بده که اصلا نه بزاره کسی به اونجاش دست بزنه ن اون ... و اگر کسی خواست ازین کارا کنع ازش فاصله بگیره با محبت و توضیح بگو ... واینکه ببر مشغولش کن جای دیگه کع نره بیرون با بچه همسایه بازی کنه
زود به بلوغ رسیده فکر کنم پسر همسایه . مواظب پسرت باش
پسر همسایه مصادق بارز رفیق نا بابه دورش کن
داخل تایپیک های فیزیولژیک بانوان محترم شرکت نمیکنم . ادم هر چه قدر به خداوند نزدیک بشه از شیطان دور میشه و برعکس. انجام ندادن واجبات و ترک نکردن محرمات به شیطان نزدیکت کرده .دوره زمونه ای شده ادمای مذهبی هم داره اوضاعشون خراب میشه مگه خدا کمکشونخیلی دوست داشتم کنارشیخ نعیم قاسم در مبارزه با اسراییل بجنگم و پیروز بشیم . کنه.........وای به حال کسانی که حکم خدا که شامل انجام واجبات و ترک محرمات هست انجام ندن .......هزار با گفتیم از اون بالا نپر میافتی اسیب میبینی حالااااا بپرررر خواهید دید چه می شود .یا ازین مایع داخل لیوان نخور سم داخلشه حالا بیا بخور میمیری.