@دخترشوهرندوست من میگم ریپلایت رو نمیخونم تاپیک سه روز پیشه نمیخوام بهش بپردازم وقت ندارم بیکارم نیستم. تو دو تا دو تا ریپلای میکنی؟ عقده جلب توجه داری؟
😐
نخونده حذفف کردم تا به نادیده گرفته شدن عادت کنی 🍬
اگه هم خواستی ثابت کنی که مثلا نه خودش نیستی و حوصلت سر میره بیا تگش میکنم بشینید با هم حرف بزنید سرگرم شین از لحاظ عقلی هم یکسانید هر چند لو رفت و فهمیدم هر دو یک نفر هستین
میناب فراموش شدنی نیستی✐✎ 🎒 من خواب میناب دیده بودم ،درست دو ماه قبل از نه اسفند فرشته هایی که به سمت جنوب شرقی ما (یعنی هرمزگان) در پرواز بودن و رایحه معطر بهشت🍃 باخودشون اورده بودن و وقتی پرسیدم کجا میرن؟ گفتن برای علی اصغر عزاداریم و به زمین اومدیم و من گفتم الان که محرم نیس 🏴کربلا که این طرفی نیس !! و اونا دستای خاکی و سیاه شون که روی هر کدوم انگشتای بیشماری داشتن نشونم دادن و گفتن🖐️🖤👋 برای« علی اصغر ها ».. ای رهبر شهیـدم راهت ادامه دارد ✊🏼🚩شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد🌅/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا....⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠 لبیـک سید مجتبی لبیک واقعی ناگسستنی تا انقلاب مهدی 🌻🌼🧡 درسی از دل گرگ و میش فتنه ها: هیچوقت به کسی که پرچمدار و فانوس دار راه حقه شک نکن حتی به لحظه ای پلک زدن ❌ 😊
خدایی با خودت درگیری؟ چی داری میگی اصلا؟؟😂اون کاربر میتونی بری تاپیکاشو ببینی اصلا یکی دیگه س دوست ...
پس به اون کاربر توهین کردم ناخواسته چون الان بهش گفتم از لحاظ عقلانی یکسانید چون اگه اون تو نباشه پس عقل داره برعکس تو
ولی نه نه واقعا از لحاظ عقلی در یک درجه بیشتر نمیبینمتون هر دو تعطیل
ریپ نزن 🍬 اینو گذری بر حسب اتفاق دیدم کلا ایگنورت میکنم
میناب فراموش شدنی نیستی✐✎ 🎒 من خواب میناب دیده بودم ،درست دو ماه قبل از نه اسفند فرشته هایی که به سمت جنوب شرقی ما (یعنی هرمزگان) در پرواز بودن و رایحه معطر بهشت🍃 باخودشون اورده بودن و وقتی پرسیدم کجا میرن؟ گفتن برای علی اصغر عزاداریم و به زمین اومدیم و من گفتم الان که محرم نیس 🏴کربلا که این طرفی نیس !! و اونا دستای خاکی و سیاه شون که روی هر کدوم انگشتای بیشماری داشتن نشونم دادن و گفتن🖐️🖤👋 برای« علی اصغر ها ».. ای رهبر شهیـدم راهت ادامه دارد ✊🏼🚩شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد🌅/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا....⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠 لبیـک سید مجتبی لبیک واقعی ناگسستنی تا انقلاب مهدی 🌻🌼🧡 درسی از دل گرگ و میش فتنه ها: هیچوقت به کسی که پرچمدار و فانوس دار راه حقه شک نکن حتی به لحظه ای پلک زدن ❌ 😊