عزیرم چربطی داره؟ چرا تو این سایت همتون میخاین ی چیزیو الکی بگینعجبب من دارم میبینم به این بدبخت گیر ...
ایشون تو همه تاپیکا وارد میشه و به استارتر هایی که با ذوق تاپیک زدن کنایه میزنه یا تو ذوقشون میزنه بارها دیدم و کلا حسود و بچه هست تاپیکای زیادی رو خراب میکنه خودشم هر جا منو ریپلی کنه نخونده از اون بالا حذف میکنم✔️ چون اینجا شناسونده کرده خودشو با این کاراش شمام چون لهجه ات شبیهش هست(نکردیه نگفتیه نخوردمه نکردمه اینجوری حرف میزنی) احتمال بالا کاربری دوم خودشی الان هر چی بگی در جوابم از اون بالا حذفش میکنم ✨❌✔️ چون میدونم دنبال چی
میناب فراموش شدنی نیستی✐✎ 🎒 من خواب میناب دیده بودم ،درست دو ماه قبل از نه اسفند فرشته هایی که به سمت جنوب شرقی ما (یعنی هرمزگان) در پرواز بودن و رایحه معطر بهشت🍃 باخودشون اورده بودن و وقتی پرسیدم کجا میرن؟ گفتن برای علی اصغر عزاداریم و به زمین اومدیم و من گفتم الان که محرم نیس 🏴کربلا که این طرفی نیس !! و اونا دستای خاکی و سیاه شون که روی هر کدوم انگشتای بیشماری داشتن نشونم دادن و گفتن🖐️🖤👋 برای« علی اصغر ها ».. ای رهبر شهیـدم راهت ادامه دارد ✊🏼🚩شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد🌅/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا....⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠 لبیـک سید مجتبی لبیک واقعی ناگسستنی تا انقلاب مهدی 🌻🌼🧡 درسی از دل گرگ و میش فتنه ها: هیچوقت به کسی که پرچمدار و فانوس دار راه حقه شک نکن حتی به لحظه ای پلک زدن ❌ 😊