2777
2789
عنوان

ماشین مجردی🙈

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 66 پست
میگم کهمنم اگه بتونم بابامو راضی کنم میتونم بخرم

انشالله

❌❌️از طرف بنده هیچ درخواستی به هیچکس داده نمیشه❌️❌️ اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم حتما اسکرین شات بگیرید و به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم...با احترام پسرم🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه نکنیا ادم که زمین نمیفروشه ماشین بخره

بابا زمینه نه سند داره نه هیچی

زمین باغی هست پول نداریم درستش کنیم ۱۰ ساله همونجا مونده

از طرفی ماشین بابام پرایده واقعا دیگه روم نمیشه به عنوان دکتر مملکت پراید سوار شم

چرا من یه فکر دیگه ای کردم🤣🤣

حسود نباش

انسانیت داشته باش لطفا

میناب فراموش شدنی نیستی✐✎ 🎒 من خواب میناب دیده بودم ،درست دو ماه قبل از نه اسفند فرشته هایی که به سمت جنوب شرقی ما (یعنی هرمزگان) در پرواز بودن و رایحه معطر بهشت🍃 باخودشون اورده بودن و وقتی پرسیدم کجا میرن؟ گفتن برای علی اصغر عزاداریم و به زمین اومدیم و من گفتم الان که محرم نیس 🏴کربلا که این طرفی نیس !! و اونا دستای خاکی و سیاه شون که روی هر کدوم انگشتای بیشماری داشتن نشونم دادن و گفتن🖐️🖤👋 برای« علی اصغر ها ».. ای رهبر شهیـدم راهت ادامه دارد ✊🏼🚩 شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد🌅/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا....⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠 لبیـک سید مجتبی لبیک واقعی ناگسستنی تا انقلاب مهدی 🌻🌼🧡 درسی از دل گرگ و میش فتنه ها: هیچوقت به کسی که پرچمدار و فانوس دار راه حقه شک نکن حتی به لحظه ای پلک زدن ❌ 😊

میگم کهمنم اگه بتونم بابامو راضی کنم میتونم بخرم

خرید ماشین یه مشکله هزینه های تعمیرات و نگهداریش از خرید بیشتره

اگر روابط انسانی آنقدر پیچیده نبود، چایم را دردست میگرفتم و به سمت خانه ات میآمدم و از تو میخواستم تمام زندگیم باشی.

استارتر جان پیشاپیش مبارک انشالله به سلامتی و دل خوش 💓

میناب فراموش شدنی نیستی✐✎ 🎒 من خواب میناب دیده بودم ،درست دو ماه قبل از نه اسفند فرشته هایی که به سمت جنوب شرقی ما (یعنی هرمزگان) در پرواز بودن و رایحه معطر بهشت🍃 باخودشون اورده بودن و وقتی پرسیدم کجا میرن؟ گفتن برای علی اصغر عزاداریم و به زمین اومدیم و من گفتم الان که محرم نیس 🏴کربلا که این طرفی نیس !! و اونا دستای خاکی و سیاه شون که روی هر کدوم انگشتای بیشماری داشتن نشونم دادن و گفتن🖐️🖤👋 برای« علی اصغر ها ».. ای رهبر شهیـدم راهت ادامه دارد ✊🏼🚩 شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد🌅/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا....⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠 لبیـک سید مجتبی لبیک واقعی ناگسستنی تا انقلاب مهدی 🌻🌼🧡 درسی از دل گرگ و میش فتنه ها: هیچوقت به کسی که پرچمدار و فانوس دار راه حقه شک نکن حتی به لحظه ای پلک زدن ❌ 😊

حسود نباش انسانیت داشته باش لطفا

حسادت چیه خداوکیلی این وسط؟ میگم یه فکر دیگه ای کردم اشتباهی به خاطر عنوانش تو داری میگی حسادت و انسانیت؟!!🤣🤣
من خودم ماشینم صد هزار برابر بالاتر از این مدلاست چی داری میگی
چرا توی هر تاپیکی دنبال بحث کردن با منی😂

با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ✌

نه نکنیا ادم که زمین نمیفروشه ماشین بخره

بستگی به شرایط داره

یکی رو میبینی ۳ تا ۳ تا زمین داره ولی یه ماشین زیر پاش نیست

❌❌️از طرف بنده هیچ درخواستی به هیچکس داده نمیشه❌️❌️ اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم حتما اسکرین شات بگیرید و به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم...با احترام پسرم🙏

بابا زمینه نه سند داره نه هیچیزمین باغی هست پول نداریم درستش کنیم ۱۰ ساله همونجا موندهاز طرفی ماشین ...

بفروش زمین به خودی خود ارزشمند نمیشه باید یکی باشه با جیب پر پول داخلش سرمایهگذاری کنه که رشد کنه

اگر روابط انسانی آنقدر پیچیده نبود، چایم را دردست میگرفتم و به سمت خانه ات میآمدم و از تو میخواستم تمام زندگیم باشی.

بابام خودش کارش همینع😂

خوب پدر مکانیک هم باشن بازم کلی هزینه دیگه داره.

قربانتدعا کن بتونم راضیش کنم🙏

ایشالااا

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بفروش زمین به خودی خود ارزشمند نمیشه باید یکی باشه با جیب پر پول داخلش سرمایهگذاری کنه که رشد کنه

اره واقعا

الان زمینه داره رشد میکنه اسفالت میکنن کد پستی میخوان براش بزنن

و ما پول هیچکدووووم رو نمیدیم

یعنی نداریم

سند هم هنوز نگرفتیم بخاطر نبود پول

خرید ماشین یه مشکله هزینه های تعمیرات و نگهداریش از خرید بیشتره

داشتنش یه مشکله

نداشتنش یه مشکل دیگه