2777
2789

من  یازده سانتی داشتم،اندومتریوزیس ،لاپاراسکوپی کردم پریودای منم همیشه منظم بود

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من هم 28 سانتی داشتم و پریودم منظم بود. احتمالا کیستتون خارج از تخمدان رشد کرده مال من وصل به تخمدان بود اما توی فضای شکمی. لاپاروسکوپی کردم 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
من  یازده سانتی داشتم،اندومتریوزیس ،لاپاراسکوپی کردم پریودای منم همیشه منظم بود

من تعجب میکنم با وجود همچین کیستی پریود میشم و اینکه وقتی دراز میکشم بلند میشم از درد خم میشم

۲۸سانتی متر یا میلی متر؟؟؟؟؟؟

بله 28 در 22 در 11. کل فضای شکمم رو گرفته بود. 45 کیلو وزنم بود با یه شکم بزرگ. بعد از عمل مانتویی که دقیق اندازه م بود توی تنم زار میزد. شکمم چسبید به کمرم بعد از عمل. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
ینی چی خارج از تخمدان  اینم بگم شکمم خیلی بزرگ شده

یعنی منشاش تخمدانی هست. اون گوشه ش وصل هست به تخمدانت بعد خودش توی فضای شکم هست و بزرگ شده.