2777
2789
عنوان

وسواس فکری

56 بازدید | 9 پست

دیگه دارم از جون میشم فکرای الکی داره روانیم میکنه پارسال هم همینجور شدم رفتم تراپیست قرص داد بهتر شدم الان باز افتاده به جونم این وسواس فکریه کوفتی

من کمبود ویتامین دی دارم کلا همش بی حالم ی مدت بود توهم زده بودم که چاق شدم اومدم رژیم گرفتم از ۴۹ رسیدم ۴۵ اشتهامم خیلی کم شده الان خیلی پشیمونم بعد از امروز صبح کلی فکر الکی تو سرمه که من الان بی حالم و بخاطر کم غذا خوردن سرطان گرفتم

اصلا از سرم نمیره بیرون اروم نمیشم خسته شدم دیگه چیکار کنم

اصلا دیگه نمیخوام مشاور برم جلو خانوادم خجالت میکشم

عزیزم خجالت نداره اینم مثل مریضی جسمیه باید بری دوباره دارو بخوری

وسوساس غکری با یه دوره دارو تموم نمیشه باید بیشتر میخوردی که برنگرده

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم خجالت نداره اینم مثل مریضی جسمیه باید بری دوباره دارو بخوریوسوساس غکری با یه دوره دارو تموم نم ...

پارسال وقتی میرفتم تا چند ماه بعدش همه مسخرم میکردن از اینکه این فکرارو میکردم خیلی خجالت کشیدم

پارسال وقتی میرفتم تا چند ماه بعدش همه مسخرم میکردن از اینکه این فکرارو میکردم خیلی خجالت کشیدم

ببین دلیل نمیشه آدم چون مسخره میشه، وایسه و درمان نشه تا کارش به بیمارستان روانی بکشه

میدونی که تهش اونجاست؟ اگه نری درمانش کنی بعد از مدتی دیگه نمی تونی جلوشو به هبچ وجه بگیری

با اختلالات دیگه هم قاطی میشه

اونوقت دیگه واقعا مسخره ت می کنن

دارو خوردن مسخره شدن نداره که اطرافیانت خیللی بیشعورن

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙