2777
2789
عنوان

جن دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 122 پست
ایست قلبی تو جوونا زیاد شده توی ی سال اخیر سه جوون ۱۸تا ۲۲ سال فقط بحاطر ایست قلبی فوت شدنالبته یکشو ...

🥲اره

من خودم یه شاگرد دارم کلاس دهم تا همون روز مدرسه بوده سرکلاسم کلی شیطونی کرد

و روز بعدش گفتن فوت شده رفتیم مراسم مادرش میگفت ناهار خوردیم سفره رو جمع کرد گفت ماما یه چرت میزنم ساعت ۴ بیدارم کن فردا امتحان دارم 😐میگفت یهو چند دیقه بعدش جیغ زد سرم سرم مامان سرم داره میترکه میگه تا رفتم باباشو صدا کردم دیدم افتاده روحش از تنش رفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم از کوچیکی میدیدمشون بعضی هاش خوب بودن بعضی هاش بد نه نمیخوام دور شن یعنی اون خوبا نمیخوام دو ...

ها پس خودتم ی نورایی اره باشه همگی امشب خونه سیسی شام دعوتیم بچه ها

بگذار بگویند وبگویند و بگویند. بگذار ببرند و بدوزند و بپوشند. تو فقط بخند. خیره بمان. هیچ مگوی.

😂😂در خدمتیم

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

اجنه ها یه نو رسیده دارن میگن اونم بیاریم

بگذار بگویند وبگویند و بگویند. بگذار ببرند و بدوزند و بپوشند. تو فقط بخند. خیره بمان. هیچ مگوی.

😂😂در خدمتیم

بیارید نو رسیده رو هم بیارین .زنده باشی کباب درس کن البته فقط من میخورم اجنه ها فقط بو میکنن

بیارید نو رسیده رو هم بیارین .زنده باشی کباب درس کن البته فقط من میخورم اجنه ها فقط بو میکنن

دختر با فرشته هه نری خونت بیفته گردن من

😂😂در خدمتیم

بی شوخی حالا هر کس از این موارد دیده و میترسه آبنمک باهاش حموم کنه خلاص میشه

اطرافیان تجربه این چنینی داشتن

ببین میدانم میترسی ولی سعی کن بهش فکر نکنی

از قبل میدانستین اونجا جن داره؟

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️دانشجوی مترجمی📚🤍 ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)

منم تجربه داشتم از بیرون باشگاه داشتم میومدم

یهو خواهرم درو باز کرد همین که رسیدم جلو در گفت برو بالا من دارم میرم مغازه

رفتم بالا دیدم خواهرم مریضه تب کرده خوابیده 🥲

یبارم وسط جوب یک زن چادری دیدم نشسته بود از کنارش رد شدی یه جوری سرش رو تکون میداد قبض روح شدم ادم عادی تو جوب نمیشینه میشینه؟ 🥲

و خدا معجزه میکند !🌱💛

قرآن سوره واقعه بزار خونه پخش بشه سوره جن هم بخون حرز امام جواد همراهت باشه

نه عزیزم این چه راهکاریه میدی

اصلا درست نیست

اجنه هارو نباید دشمن کرد

اصلا نباید باهاشون کاری داشت

باید رها کرد

این راهکار تو باعث بدبختیش میشه مخصوصا قسمت سوره جن

جن ها هم مثل انسان ها هستن در دنیای موازی

اونا هم زندگی دارن زن بچه دارن چیکارشون دارید تا کاری به اجنه نداشته باشید کارتون ندارن

بعضی وقتا همزاد های خانواد کرمشون میگیره اذیت کنن😂

و خدا معجزه میکند !🌱💛